Bu anket tüketicilerin niçin tkepekli ekmeği tercih ettiklerini ve tercih sıralamasını belirlemek için yapılmaktadır. Katkılarınız için teşekkür ederim.
Cerealsource
Daha besleyici olduğu için
Daha lezzetli olduğu için
Daha sağlıklı olduğu için
Daha az enerji verdiği için
Sindirim sistemine faydalı olduğu için
Bu anket tüketicilerin niçin tkepekli ekmeği tercih ettiklerini ve tercih sıralamasını belirlemek için yapılmaktadır. Katkılarınız için teşekkür ederim.
Cerealsource
bence çok güzel bir anket olmuş tebrik ediyorum seni en azından bilinçli miyiz değilmiyiz öğreneceğiz yanlız şunu yapalım anketi bitirdiğinde burda sonuç üzerine tartışalım tamammı?
insan sağlığın ve sindirimi kolay olduğu için
gerçi baya geçmiş anketin üzerinden ama... şahsen ben kepekli ekmek tüketmiyorum. tam buğday ekmeğini tercih ediyorum. kepek ekmeği benim gözümde katkılı beyaz ekmek. eski çalıştığım catering firmasının içinde minik bir de fırın vardı. kepek ekmek için kepek karışımı satın alınırdı, beyaz un içine katılırdı, kepekli ekmek olurdu... artık yemiyorum o yüzden.
fırında çalışan arkadaşlar varsa benim bu kesin olmayan bilgilerimi düzeltsin lütfen...
kokusu ve tadı çok güzel oluyor ben o yüzden tüketiyorum hem de yararlı![]()
içinden çöp-sap ne ararsanız çıkabiliyor.taze iken bile bayatmış gibi bir garip dokusu var.
sindirim sorunum olsaydı bile başka yiyeceklerle bunu çözmeyi tercih ederdim çünkü kepekli ekmeğin tadını da beğenmiyorum.
sağlıklı ve besleyici olduğu için
Bookmarks