merhaba arkadaşlar pazar gunu onlısans ve ortaogretım kpss sınavı varr...devletin gıda teknıkerı olarak kac kısı aldıklarını bılıyormusnuz.sınava gırecek tum arkadaşlara başarılar..![]()
merhaba arkadaşlar pazar gunu onlısans ve ortaogretım kpss sınavı varr...devletin gıda teknıkerı olarak kac kısı aldıklarını bılıyormusnuz.sınava gırecek tum arkadaşlara başarılar..![]()
kpss onlısans soruları yayınlandımı ben arama yaptım ama bulamadımm
yok yayınlanmadı yarın yayınlanır sanırım... zaten sinir ooldum yaa üç maymn filmının yönetmenını bılmek zorundamıyız anlamıyorum yanı ben ılgılenmıyorum belkı ılgılenemıyorum ılgılnemek zorundamıyım soruyu görunce cok canım sıkıldı ne maksatla sordularsa o uyuz soruları ya genel kültür dıyceksınız ama yanı ben bı anlam veremedım gercekten....![]()
yaa o soruyu bende yanlış yapmışımbirde merkez bankası başkanını yanlış yaptım(ne kadar büyük cahillik değilmi cebimizdeki paranın üstünde yazıyo)
![]()
evet bı arkadas paranın ustune bakıp yapmış o soruyuaman hıc de cahıllık degıl banane
![]()
sinir oldum ya bıraz daha ınsaflı olabılırlerdı yanı![]()
80 puan yeterli olur diyorlar, inşallah hayırlısı olur hepimiz için mesleğimden de kopmak istemiyorum ama gidişat onu gösteriyor maalesef![]()
5 tane kultur sorusunu yapamadım G8,ucmaymun ,merkez bankası ,dıger ıkısını hatırlamıyorumm ama ganel kultur zor geldı bıraz![]()
arkadaşlar birtürlü kpss önlisans sorularını indiremedim yoğunluktanmı acaba, indiren varmı?![]()
ben indirdim dün soruları ama baya bi uğraştımm![]()
Cevapları kontrol ettikten sonraki
tahmini doğru ve yanlış sayılarım. ( ÖNLİSANS 2008)
Türkçe : 27 doğru 10 Yanlış
Matematik : 30 Doğru 8 Yanlış
Tarih : 22 doğru 15 yanlış
Coğrafya : 16 doğru 7 yanlış
Vatandaşlık 7 doğru 8 Yanlış
Toplam :102 Doğru 48 Yanlış :90 net
İnternetteki hesaplama motorları 78-79 puan çıkartıyolar.Sizce hangi dersin soruları zordu.
Acaba standart sapmayla puanda artma veya azalma olurmu olursa ne kadar olur ?
Sınava giren arkadaşlar sizin sınavın nasıldı kontrol ettinizmi cevapları kaç netiniz var?
Bookmarks