Buyrun arkadaşlar patates cipsi üretimi
[youtube]XaXxMsP8nCc[/youtube]
Buyrun arkadaşlar patates cipsi üretimi
[youtube]XaXxMsP8nCc[/youtube]
bu üretim videoları bence bizim için çok yararlı vizyonumuz açısından çok saol
Abi helal ya ii buluyosunpaylaşım için saol
cok tesekkurler gercekten senın sayende her uretımı gorme sansımız oluyor bır ara youtube da bende bkmıstım bu vıdeolra ama bulamamıstım daha daha bır cok uretım vıdeosu ıstıyoruuzzz....
walla teknik gezilere falan hiç gerek yok!Süper anlatmış herşeyi![]()
teknik geziye ne gerek var bi ton masraf alın size üretim sahaları![]()
Harbiden masraf oluyo!Bu videolar iyiymiş.Bölüm götürecekti vazgeçtim gitmiyorum.sssensei Nickli Üyeden Alıntı
hehe olmadı şimdi bölümü bize düşman etcen müşterilerini çaldık diye![]()
Ama onlar da bi adam gibi gezi ayarlayamadılar.mezun olucaz hala gezi yok!Böyle iyi zaten.Bu arada sevdim bu siteyi nacizane!Tebrik ederim.
teşekkürler ii bişeler oluo hepimizin katkısıyla
Bizde sizleri sevdik. Hem paylaşım hemde yorum yapıyosunuz en azından emeğe değer veriyosunuz. iyiki varsınız ve burda biraradayız![]()
Evet emeğe değer veriyoruz.Şimdi yıldızları mı arttırabilir misin?sinan Nickli Üyeden Alıntı
Kullanıcı adımın altında çöm yazıyo ya iğrenç!
bak tekniker oldun artık![]()
Bu arada konu baya dağılmış paylaşılan konu patates cipsi üretim videosuydu![]()
pardon benim hatam.Konuyu ben dağıttım.Patetes üretim videosu süper, insanın hepsini pc ye indiresi geliyo![]()
güzel bi videoydu,teşekkürler eagleking sayende üretimini görmediğimiz pek bişe kalmıcak gibi![]()
arkadaşlar yorumlar için çok teşekürler herşey gıdacılar ve bilim için![]()
valla süper olmuş teşekkür ederiz, çiyi bulmuşsun, ben de bu siteyi seviyorum, sayenizde pekçok şey öğrendim ve öğrenmekteyim, sizleri seviyorum arkadaşlar..
patates cipsini hiç sevmem yememdee bir gıdacı olarak tüketmediğim çok şeyy varr
paylaşım çok güzell teşekkürler
teşekkürler
Şimdi ben girişte patateslere baktım,çimlenmiş patatesti çoğu,ben mi yanlış gördümeğer öyleyse nasıl kullanıyolar bunu hammadde olarak zararlı bişeyi ben sırf bu konu yüzünden işimden oldum bile diyebilirim,zararlı değil mi bilen varsa söylesin.
ya da ben şöyle düşünüyorum:amerika işte ikiyüzlülüğün abidesi,kendi içinde kullanır,yapar,satar, dışarıya bize vs. yolladığı raporlar direktifler vs. de yasaklar!!!:cwmnoid: :cwmnoid:
link kırık sanırım
Bookmarks