Pazara çıktık öğrenciyiz malum uygun fiyatlar pazarda.Arkadaşla domates alcaz.Baktık domateslerin üstünde tarla domatesi yazıyor.İyidir heralde alalım dedik.Tezgaha yanaştık o kadar iyi olmadığını gördük.Neyse artık geldik alalım dedi arkada.
1 kilo istedik pazarcı tarttı felan derken poşeti uzatcak diye bekliyoruz.Poşete 2 düğüm atmasın mıBende hiç üşenmeyip o düğümü çözdüm.İçinden tabiki çürük domates çıktı.Bunu al çürük olmayanı ver dedim birazda tavrım sert oldu ama
Sonra neyse çürük olmayanını verdi.Arkadan birisi bağırıyordu.Sanırım babasıydı pazarcının.Oğlum hemen o çürük domatesi atıyosun diye bana hava atmaya başladı.Pazarcı inşallah atmıştır o çürüğü.Benden korktular heralde.E ne de olsa gıdacıyım.
Gene okuldayım.Kantinden eti puf aldım.Ağzıma attım o da ne taş gibi olmuş.Son kullanma tarihine baktım.Tabiki geçmiş.Sonra ne olcak deyip kestirip atmadım.Gittim kantinciyle konuştum.Bunların tarihi geçmiş,satmayın dedim.Durun size hemen paranızı vereyim dedi.Ben işin parasında değilim,sadece bunu satmayın diye uyarmaya geldim dedim.Sonra paramı verdiler ve eti pufları satmadılar![]()

LinkBack URL
About LinkBacks
Bende hiç üşenmeyip o düğümü çözdüm.İçinden tabiki çürük domates çıktı.Bunu al çürük olmayanı ver dedim birazda tavrım sert oldu ama
Paylaş

Alıntı

Bookmarks