Merhaba arkadaşlar http://www.portalfood.net sitemiz artık yayın hayatına başlamıştır. Umarım portal sitemizi beğenirsiniz. Bu arada olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum. Sizlerle daha güzel siteye...
Merhaba arkadaşlar http://www.portalfood.net sitemiz artık yayın hayatına başlamıştır. Umarım portal sitemizi beğenirsiniz. Bu arada olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum. Sizlerle daha güzel siteye...
Öncelikle hayırlı olsun benden kaynaklanan bi sorunmu bilmiyorum ama giremiyoum sayfaya
Sinan
bende giremiyorum
sinan çok güzel olmuş ellerine sağlık ay çok gurur duydum ben yaa![]()
ben giriyorum, bir sorun görnmüyor. Ellerine sağlık Sinan.
çok güzel olmuş eline sağlık sinan
hemen bunu facebook'taki sayfayada ekleyeyim
bu arada hızlı menü de sanki bazı ikonların yeri kaymış gibi "haberler" pek bir ortada ve diğerlerinin üzerinde duruyor
Ama çok güzel olmuş...
:999: :999: :999: :999: :999:
![]()
![]()
![]()
Bi türlü giremiyorum siteye nedenini çözemedim
Çok güzel olmuş ellerinize sağlııık![]()
hızlı menüde başka bi bilgisayarda da aynı hatayı almıştım ama bende gözükmüyordu. o yüzden ayar yapamıyordum. Şimdi arayı kısalttım umarım düzelmiştir. Girememe olayınıda tam olarak aynalamadım. n etür hata veriyor?
Internet Explorer web sayfasını görüntüleyemiyor diyo
hata vermiyordu, explorer açmıyordu ama benimki şimdi açıyor sanırım o anlık birşey vardı
bu arada kısayollar düzelmiş![]()
valla dartez anlamadım neden olduğunu ama başka bilgisayarda denedim sorun vermedi sorun veren bilgisayar olsa nedenini bulur hallederdim. daha sonra tekrar dene başka yollaa bakarız artık![]()
benim de açıldı tşkler ellerinizie sağlık![]()
ellerine sağlık sinan yine çok güzel olmuş, şöyle bir baktım çok iyi görünüyor, şimdi karıştırcam bakalım neler var neler yok![]()
emeğine sağlık sinan cok iyi olmus gerecektende![]()
Daha kapsamlı ve güzel bir site olmuş![]()
bende çok beğendim çok güzel olmuş başta aynı hatayı yani dartezin hatasını bendede veriyodu ama bende açılıyodu sonra hata raporu gönder kısmı geliyodu açamamıştım o nedenle çok güzel olmuş elinize ve emeğinize sağlık
emeğine geçen tüm arkadaşlara yürekten teşekkürler...elinize ve emeğinize sağlık...
sinan bey ellerinizee sağlık
ayrıcaa forumumuza hayırlı olsun
elinize sağlık harika görünüyor iyice inceleyip tekrar yazarım.hayırlısı olsun...
Sinan ellerine sağlık, çok güzel olmuş, logo da harika
Yaşasın günlük burç yorumlarımı okuyup rüya tabirlerine bakabilicem
Gazeteler de var çok fonksiyonlu bir site olmuş harikasın ya gerçekten![]()
Sinan eline koluna sağlık portalımızda süper olmuş![]()
artık sabahları ayrıca gazetelere bakmama gerek kalmadı.
bi de illere göre hava durumu olsaydı iyi olurdu gibi...(var da ben görmediysem kusura bakmayın.)
Tebrikler Sinan.![]()
elinize sağlık,güzel olmuş,hayırlı olsun..
Sizler sağolun arkadaşlarbu arada hava durumu konusuna bi el atayım. Ona da uygun bişeyler yapabiliriz
![]()
sinan emeğine sağlık, çok güzel olmuş...![]()
hava durumumuz da var şahane, haritalı. Sağol Sinan
sinan Nickli Üyeden Alıntı
bu site kapandı mı artık_?
Ben de bakçam! Ben de bakçam!
Açılmıyo ama )':
14.11.2007 son post tarihi =) sanırım azıcık eski bir mesele bu =)
Bookmarks