herkese selam
herkese selam
merhaba teşekkürler paylaşımın ve yardıma açık olduğun için
ne tür şekerler yapıyorsunuz? elma şekeri de var mı bunların içinde?
hayır yok.. .:![]()
ilginize teşekkür ederim....
Hayırlı olsun ne diyelim....![]()
hayırlı olsun, işinizde başarılar dilerim.
Hayırlısı olsun...
Meslektaşlarımızın böyle girşimci olması beni çok mutlu ediyor.
Ufak bile olsa sizin işiniz olsun...
hayırlı uğurlu olsun inşallah uzak ufuklara da açılırsın.....
Sağolun Arkadaşlar...
ben lokumcuyum dediğini anlamadım ama başarılar yani şeker hamurunun açılımını anlamadım
Hayırlı olsun. Ehil insanların bu işileri yapması güzellll.....
pasta süslemeciliğine kullanılan bir şekerleme türüdür.
Merhaba;
Öncelikle hayırlı olsun ve başarılı olmanızı dilerim.Benim bi arkadaşım şeker hamuru üretimine meraklı bir insan hatta bi ara şeker hamuru üretim kurslarına bile gitti.Kendisine sizden bahsedeceğim belki çalışmak ister acabahangi ilde üretim yapacaksınız.Bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim.Şimdiden kolay gelsin.
Belgi GÖKGÖZ
modifiye nişasta kullanılıyor ben evde yapıp satmaya başladım, el emeği göz nuru, zaten artık herkes evde yapmaya başladı nette birçok sitede de tarifi var ...
jelatin kullananlarda var tabii
şimdilik evde şeker hamuru yapıyorum isteyenlere de kurabiye süslüyorum..
yaa şeker hamuru ile bi pasta yapıolarmış sanırım benim bi arkadaşım kafaya taktı ona yardımcı olabilir misiniz oda bu işi öğrenmek istiyor nası yapılıyor die çok merak ediyor da yardımcı olursanız kurtulcam onun derdinden![]()
Sevgili jolly_26
Ben şeker hamurunu şekillendirme kursu vermiyorum ki .. ama yapan yerler var
şu adresten kursların adreslerien bakabilrsin
www.sekerhamur.tr.gg
ben eskişeirdeim we burdaa bu işi yapan bi yer war mı bilmiorum arkadaşım çok merak edioda 1 de sormak istediim bişi war şeker hamurunun içine jelatin katılıomuşş dooru muu yanee bi sakıncas yok mu ???
jelatin kullanmıyorum.J
şu da var sığır dan üretlien jelatine diyeceğim yok...
tamam canım çok tşk ederim ilgilendiin için bakarsan sewinirim![]()
üzgünüm fakat eskişehir'de pastacilik üzerine ders veren özel bir yer yok.fakat kiz meslek liselerinin bununla ilgili bir kursu olabilir ya da halk eğitim merkezine bakarsaniz oradan da bilgi edinebilirsiniz..
tşk ederim canım arkadaşım bu konuyla ilgili bir kitap bulmuş belki sende biliyorsundur.emel başdoğanın bi kitabı yine de çok saol ama bu seferde o kitabı piyasada bulamıoruss. içerik olarak açıklamalı we kolay uygulanabilirmiş we şekilleri de tek tek gösteriomuşş....
Sevgili Jolly_26
info@besiktashobi.com adresinden hobi ile ilgili tüm kitapları ve hazır şeker hamuru bulabilirsin...
merhabalar,
öncelikle hayırlı olsun Allah utandırmasın.
bende bir ara şeker hamuru üretimine kafayı takmıştım ve deneysel olarak üretmiştim. ben formülasyonda modifiye nişasta kullanmamıştım ama. jelatin konusunda söyledklerinize katılıyorum gerçi artık ithal edilen jelatinde ürünün neden hangi hayvandan yapıldığı belirtiliyor ama tabi bunu kontrol etme şansımız yok. nekadar güvenilir tartışılır!!!
benim sormak istediğim konu ne şekilde dağıtım yapacağınız ve fiyatlandırma ne şekilde olacak. tabi mahsuru yok ise
Tekrar hayırlı olsun
Selami METİN
Gıda Yük.Müh.
Bookmarks