Evet aslında çok anlamsız bir soru ama. Merak ettim acaba kızlar mı yoksa erkekler mi taviz veriyor sevdiği için
Evet
Hayır
Evet aslında çok anlamsız bir soru ama. Merak ettim acaba kızlar mı yoksa erkekler mi taviz veriyor sevdiği için
niye takım degistirmek gerekio yaw cok anlamsız hakketen enginama genelde erkeklerin olur bu tarz takıntıları
![]()
sevdiğim beni seviyorsa benden böyle birşey istememeli![]()
valla ben değiştirmem takımımı,zaten böyle bir şey istenmez herhalde ya, erkekler bazen bayanlarında fanatik olabileceğini düşünmüyorlar ve bayanların tuttuğu takımı önemsemiyorlar![]()
ben de değiştirmemama sevdiğim kişinin takımına sempati duyarım kardeş takım gözüyle bakarım
![]()
asla yaşım kadar benle olan takımımdan vazgecmem,bu bi savaş,aşk olsa da tercihler değişmez.aman duymasın.görmesin![]()
ya bende değiştirmem ama babam tutturdu fb li gelin getirme die. napcaz bilmiom ya fenerli yapacaz yada güzel bir senaryoya ihtiyacım var(ömür boyu sürecek bir senaryo).![]()
değiştirmez kimse heleki erkekler değiştirmez aga kesinlikleya beşiktaştan büyük aşkmı var
![]()
bazı bayanlar gerçekten iyi fanatik olabiliyor ama bunun yanında değiştirmeye meyilli bayanlarda oluyor. Erkekler genelde sevdiği için takımını değiştirmez.
ya niye değiştirelim ki herkesin hür iradesi bu asla asla asla hatta çekişme daha tatlı olur ben koyu galatasaraylı olarak bir fenerbahçeliyle muhteşem bir şekilde maç izleyebilirim ......
nasıl yapsak bilmiyorumki
bı güne kadar böyle bir soruyla karşılaşmadım
ya lütfen şu takımlı ol diye bir laf duymadım
duysamda delimidir nedir derdim
Tabii ki değiştirilmez hatta maç izlerken ki tatlı çekişmeyi tercih bile ederim. Gerçi eski kız arkadaşım fanatik galatasaraylı olduğu için maçlarımız çok zevkli geçiyordu, ikimizde fanatik galatasaraylıydık ama onun dışında hayatıma öyle fanatik bir taraftar girmedi. bence kimse takım değiştirmez, işin güzelliği rekabette![]()
ben ölsem değiştirmem!!benim için değiştireni de sevmem..biz birimiz galatasaraylı birimiz fenerli bi çift olarak..onların sahada yaşadığı rekabeti yaşıyoruz..iki ezeli rakip takımı tutmak bence harika..aynı takımda olsaydık bu kadar eğlenmezdim herhalde..maç izlemenin keyfi acayip...çünkü ikimizde doğuştan fanatiğizeace:
Tahmin ettiğim kişilerden beklediğim cevaplar geldi beni şaşırtmadılar...
bak bak ne tahmin ediyodun bakimmeng_1982 Nickli Üyeden Alıntı
kimsenin bu soruya olumlu cevap vercegini düşünmüyodum bende.. öle de cıktı
![]()
tek evet yanıtı bana ait herhalde
çok aşırı bir fanatik değilim,aynı takımı tutuyor olma ihtimalini de göz önünde bulundurarak evet![]()
elbetteki takım değiştirmem.fenerbahçeden aşka bir takımda düşünemiyorum kendimi...öylesine büyük bir takım ve takım aşkı bırakılırmı hiç...benim içinde yapılmasın zaten o zaman şüphe ederim...![]()
kesinlikle hayır!bir cimbomlu olarak nedense tüm sevdiklerim fenerli ama ben ölene dek cimbomluyum arkadaşrakip olmak çok daha zevkli oluyo bence..
:Ernie:iyi bakalım öyle olsun.FENERDEN BAŞKA BÜYÜK AŞK MI VAR...EN ÜSTÜN FENER AŞKI.
asla sewdiğim insan benden böle bişey istemesin yapamam o tutacagını bende tutacagımı tutayım olsun bitsin![]()
asla asla asla yanii nie değiştireyim yaww istiyorsa kendisi değiştirsinnn![]()
Hani biraz klasik olacak ama, beni böyle sevsin kardeşim...[size=x-large] Beşiktaş JK.[/size]
İnsanlar sevdaları uğruna din değiştiriyor, bırakın yaşadıkları şehri; ülkeyi değiştiriyorlar. Kadınların %99'u soyadlarını değiştiriyor, hatta bazı erkekler de soyadlarından vazgeçebiliyor. Kimliğimde yazmayan bir şeyi onun değiştirmişim çok mu?
neden değiştireyim kii... o beni böyle kabullensin... kabullenmessede değiştirmem zaten.. böyle takım değiştir yoksa sevmem seni diyen biride yoktur heralde![]()
sevgililer arasındaki bu takım muhabbeti herzaman garibime gitmiştir birbirlerinden böyle şeyler istemeleri ayrıca garip herkes istediği takımı tutmalı benden böle bişey istense kabul etmem etirebilene de helal olsun derim![]()
soru ilk başta banada saçma geldi ama şöle bir düşününce fb- gs maçını gsli kız arkadaşımla izliyorum... gs bir gol attı diyelim ve kızarkadaşım hoplayıp zıplamaya başladı.. anaaa allah yazdıysa bozsun ama sevgililer arasında takım değiştirmeye zorlama saçma ötesi bişey zaten kimsede kabul etmez böle bişeyi..
Olur mu hiç böyle şey yahu!Tabiki de değiştirmem.
Benim sevdiğim beni ben olarak sevsin.Değiştirmessen şöyle olur böyle olur derse...
Valla keyfi bilir.Gelen ağam;giden paşam!!!!![]()
sevdiğim için hiç düşünmeden tuttuğum takımı değiştirir ve gider "siyah-beyaz" başka bi takım alırımyaaa!
ben takım değiştirmem fanatik bir gsliyim böyle doğmuş böyle öleceğim![]()
valla bende değiştirmem neden değiştirmemizi isteyebilirler ki...o değiştirsin takımını o zaman![]()
Bookmarks