arkadaşlar ben bazı dosyaları indirmek istediğimde yada bazı konuları açmaya çalıştığımda "bu sayfayı görme yetkiniz yok" diye bir uyarıyla karşılaşıyorum nedeni nedir,bu arada bu sarunla eski paylaşımları açmaya çalıştığımda karşılaşıyorum?
arkadaşlar ben bazı dosyaları indirmek istediğimde yada bazı konuları açmaya çalıştığımda "bu sayfayı görme yetkiniz yok" diye bir uyarıyla karşılaşıyorum nedeni nedir,bu arada bu sarunla eski paylaşımları açmaya çalıştığımda karşılaşıyorum?
Bu tarz bir uyarıyla normal şartlar altında sadece Yönteim bölümündeki konularda karşılaşabilirsiniz. Oradaki konular sadece moderatörlerin kendi aralarında ki iletişimi sağladıkları konulardır.
Onun dışındaki konularda karşılaşmamanız lazım. Çünkü onun dışındaki konular bütün üyelerimize açık.
Oğuz 'un söylediğinin dışında;
"bu sayfayı görme yetkiniz yok" diye bir sayfa eğer konu eskiden yüklenmişse de gözüküyor. mesela dosya upload gibi bir site üzerinden konu yüklenmiş ve yüklemenin üzerinden uzun zaman geçmişse bu sayfa açılabilyor. konuyu görmek ve tekrar yüklenmesini sağlamak için konunun altındaki report tuşunu kullanın. böylece Modlarımıza ulaşıp konunun güncellenmesini sağlayabilirsin.![]()
teşekkür ederim arkadaşlar ilginiz ve bilgileriniz için![]()
Bookmarks