[size=medium]Sitemizde yapılan ve yapılacak olan yeniliklerden bahsetmek istiyorum. [/size]
İlk olarak sitemize üye olupta ne paylaşım nede yorum yapmamış arkadaşların diğer üyelere PM (özel mesaj) atması. Bu konuda şuan aktif olan bir yaptırım getirilmiştir. Şöyleki eğer üye forumda 10 adet mesaj atmamışsa diğer üyelere PM atamayacaktır. Bunu yapmamın sebebi bazı arkadaşların sitenin bilgi amaçlı değilde çöpçatanlık merkezi gibi görmesi vede özel mesajla başka bir üyeye ulaşıp rahatsız etmesidir.
İkinci olarak ise yine PM konusunda bir yenilik aktif durumdadır. Bu yeniliği yapmamın amacı ise karşılaştığım kötü bir olay. Bir üyemiz xxxx tarihinde üye olmuş aynı tarihte başka bir üye tarafından arkadaşlık tarzı bir PM almıştır. PM alan üyemizin en son foruma girdiği tarihte üye olduğu vede PM aldığı tarihtir. Hiçbir üyemizin başka bir üyemize bu şekilde yaklaşıp rahatsız etmesi kabullenemez. Eğer o kişiyle görüşmek istiyorsa mail adresinden görüşebilir aksi taktirde bu niyetini gerçekleştirmek için siteyi kullanamaz. Eğer üye böyle bir rahatsızlık veren PM atarsa siteden belirli bir müddet uzaklaştırılacaktır. Devamında ise atılacaktır.
Üçüncü olarak sitemizde paylaşımda bulunan arkadaşlarımıza verilen değerin, emeğinin karşılığını bi teşekkür dahi olsa birkaç üyemiz hariç alamadığını görüyorum. Paylaşımda bulunan arkadaşımız ister kendi emeğiyle yaptığı bilgileri istersede başka bi kaynaktan yaptığı alıntı bilgileri paylaşırken değerli olan zamanını harcıyor. Amacı, diğer meslektaşlarının bilgiye daha kolay ulaşmasıdır. Bu üyemiz sizler için zamanını ayırıp paylaşımda bulunuyor ancak sizler sadece alacağınızı alıp değil konu hakkında yorum teşekkür bile etmeden çıkıyorsunuz. Buda yapılan paylaşıma bir nevi darbe vurmak gibi oluyor. Eğer teşekkür etmeyi öğrenemezsek ileride belki bu bilgileri daha zor şartlarda erişmek zorunda kalacağız.
Türkiye de eğer bir işi yaptırmak istiyorsan bunu güzellikle yaptıramayacağın burda da ortaya çıktı. Eğer paylaşıma değer verilmiyosa bizde paylaşımı değerli kılarız. Onun için forumumuza yeni bir eklenti getirilecektir. Gizli içerik. Bu gizli içerik sayesinde konunun belirli kısmı açıkta üyeye sunulacak, diğer kısmıda gizli içerik olarak kapalı olacaktır. Eğer konu üyeye lazım ise geri kalan kısmı görebilmesi için konu hakkında yorum yazacak veya teşekkür edecektir.
Umarım bu konuda sizde aynı fikirdesinizdir vede gelecek olan ekletiyi beğenirsiniz.
Son olarak forumumuzda gün geçtikçe paylaşımlar ve de yorumlar artıyor. Bu nedenle benim tek başıma forumu idare etmem de zorlaşıyor. Forumu kullanabilen ve kurallarını bilen ve de aşağıda verilen özellikleri taşıyan arkadaşları modaratör olarak forum başlıklarına getirilmesini düşündüm.
Aranan Özellikler:
1- Forumda en az 25 adet konu açmış olması
2- Forumda en az 50 adet mesaj yazmış olması
3- Forumda en az 1 gün (24 saat) online olması
gerekmektedir. Modaratör alımı pazartesi günü başlayacaktır...
Zaman ayırıp yazıyı okuduğunuz için Teşekkür ederim. Ayrıca açılması düşünülen diğer yeniliklerde bu başlıkta belirtilecektir...

LinkBack URL
About LinkBacks
Paylaş

Alıntı

hep destek tam destek diyor saygılar sunuyorum herkese...

Bookmarks