Arkadaşlar sitemiz hakkındaki düşüncelerinizi hem anketle hemde isterseniz yorumlarınızla dile getirirseniz sevinirim. Daha iyi bir hizmet için el ele![]()
Arkadaşlar sitemiz hakkındaki düşüncelerinizi hem anketle hemde isterseniz yorumlarınızla dile getirirseniz sevinirim. Daha iyi bir hizmet için el ele![]()
pekiyi hepiyi![]()
hayret buna muhalefet etmedin,notta kırmamışsın![]()
sende bi oy verseydin bi zahmet yorum yazmışında oylama yapmamışn(kafası ii galiba)
ilk oyu ben verdim cancagzım![]()
ok arkadaşlar site hakkında yorum yapın lütfen diğer muhabbeti uygun yerde oksakın bu msjada bi cevap yazmayın
![]()
Bu sıteyı bana gelen maıl davetıyle zıyaret ettım ve guzel olmus hatta davetı sen gondermıssın ama ıyıkı gondermıssn cogu zaman hem bılgı hem danısmaız gerekn konular oldugunda basvuracagımız yerler kısıtlı. gıda muh.lerının odası felan var fakat gıda teknıkerlerının baglı oldugu bır yer yok maalesef bende bunun cabasını sarf edıyorum ama hala basarmıs degılım.
sana katılıorum bizim bizden başka yardımcımız yok
odalara kısıtlı bi şekilde güvenebiliosun ya şahsi yada siyasi görüşler öne çıkabilio
hadi müh lerin durumu bi nebze aha ii ama dediğin gibi teknikerler naapsın
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Elimden gelen en iyi sektör forumu hazırlamaya çalışıyorum. Bunda sizinde önerilerinizin katkısı olması daha iyi bir sonuç verecektir diye düşünüyorum...
Arkadaşlar supper bir sitemiz olmuş
Bunda emeği geçen herkese başta sayın papucumun adminine teşekkür ediyorum
Ana sayfadaki ikonlar kayısı gibi sanki. Biraz milliyetcilik kokuyor ama neyse
Umarım herkese hayırlı olur
Yok be ne alakamsj yokken şeftali, yeni msj geldiğinde uyarıcı olsun diye daha açık bi renkte olan kayısıyı seçtim
ok yorumlar için saol
Oldukça detaylı hazırlanmış bir forumalanı.
Emeği geçenlerin ellerine sağlık..
siteyi çok beğendim ama şu çöm olayı biraz sinir bozucu
bundan ne zaman kurtulacağız
hayır 7 yıl okuyup yük.müh. olduk bakan da çöm görüyor
emeğinize teşekkür
10 msj attıktan sonra tekniker oluyosun
50 msj sonra gıda müh.
150 msj sonra ar. gör.... bu şekilde devam ediyo
yorumlar için saolun
Arkadaşlar sitemiz çok güzel inşallah devamlı olur burdan emeği geçen herkese çok teşekkürler
Yorum ve oy için saol beğendiğinize sevindim. Forumun devamlılığı için paylaşım şart![]()
didem İrkol teşeKkürler canım SİTE BİR HARİKA YANİ KISACA GIDACI DAYANIŞMASI BANA BU SİTEYİ DİDEM TAVSİYE ETTİ VE GERÇEKTEN ÇOK İİ YAPMIŞIN DİDEM =)
Tüm sektörden olan arkadaşlara merhaba...
Sayın admine de teşekkürler bizi böyle güzel bir forumda buluşturduğu için. Gıda Yahoo grubuna gelen tanıtımla hemen üye oldum, çünkü tam aradığım güzel bir forum , daha tam inceleyemedim ama eminim öyledirve bizimle yemeğimiz daha da tat alacak, herkese yetecek kadar var değil mi sinan
İlerde yorumlarımızı ve isteklerimiz belirtiriz
Gıda paylaşımlarına devam dileğiyle...
bütün gıdacıların burada buluşması dileğiyle
sizde arkadaslarınıza tavsiye edin![]()
Yorumlarınız için saolun arkadaşlar. Her mühendisliğin belirli ve paylaşımı bol forumları vardı. Biz bu konuda biraz gerideydik. Bulduğum gıda forumlarıda pek aktif değildi. İnşallah herkese yararlı güzel bir forum olur. Bu arada hiçbir yemek fabrikasının üretemediği kadar yemek var burda fooden sen merak etme![]()
Evet ne kadar çok üye olursa özellikle aktif olan nette, daha da paylaşımlar artar, elimden geleni yaparım, arkadaşlara toplu maille reklamCvitaamini Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Eğer mozilla kullanıyorsanız kullanıcı panelin sol at kısımda menüde davet et var o kısımda toplu davet gönderebilirsiniz. Explorer de mail kutusu görünmüyor sebebini anlayamadım bayada uğraştım halledince yine haber veririm.
Evet görünmüyor, bende de explorer var. Artık hotmailden yollarızsinan Nickli Üyeden Alıntı
zahmet olmaz yani, herşey gıda için
![]()
Ya alışkanlıkmıdır nedir artık explorer kullanamaz oldum mozilla firefox kullanmaya başladığımdan beri. Kullanmak veya denemek isteyenlere link verim idirsinler çok kullanışlı olduğunu göreceksiniz. En basidi farenizin scroll düğmesine tıklayınca link kendi içinde bir pencerede açılıyo ve pencere yoğunluğu yaşamıyosunuz. Üyelerimizin rahatlığı için forum sitelerinde baya yararlı oluyor
link = http://www.mozilla-europe.org/tr/
kesinlikle explorer 7 yi bilmiorum ama mozilla dan ii explorer yok eklentileriyle olsun direk kendi özellikleriyle olsun explorer ı 10 a katlar 7 e böler yaniesplorer kullanmak hammallıktır
yannız çok nadir olarak bazen esplorer lazım oluo o kadar herkese tavsiye ederim bende
Öncelikle herkese selamlar..site hakkaten ****** olmuş.
hatta önceki halinden daha iyi görünüyor.umarım birlik,beraberlik ve paylaşım
istenilen düzeyde gerçekleşir..admin eline emeğine sağlık
Beğendiğine sevindim kardeşim eyvallah. İnşallah hep beraber daha iyi yerlere taşıyacağız![]()
sıtenizi bende bır arkadasımın maılınden ogrendendım..cok ınceleme fırsatım oladı ama genelde gıdacılar var sanırım burada.bırde onlıne cok az oluyo..ben selcuk kımya muh. okuyorum bu sene son senem. ınsaalh yakın zamn da tanışıp sohbet etme ımkanımız olur arkadslar.. hoscakalın.
Sende hoşgeldin. Forum yeni açıldı sayılır online azlığı ondan gelme. Zaten 2 haftada mükemmel bişi bekleyemezsin. Önemli olan zamanlada olsa kalıcı olması.![]()
evet doğru soylüyorsun arkadasım.. .
Bookmarks