Merhaba arkadaşlar. Sitemizi nerden öğrenerek kayıt oldunuz. Bakalım en iyi reklam biçimi neymiş![]()
Merhaba arkadaşlar. Sitemizi nerden öğrenerek kayıt oldunuz. Bakalım en iyi reklam biçimi neymiş![]()
nette konu ararken iyiki öğrenmişim
ne hızlısın be bu arada oyunuda kullan![]()
google google...
Gıda Mühendisleri odası sitesi forum bölümünden
gıda mühendisleri odası forum bölümü
Gıdacı olmadığım için google arama ihtiyacımda olmadı
Aslında önce radyoya gelmiştim Özlemin (fooden) in tavsiyesi ile.Sonra forumuda söyledi o gün bugündür burdayım![]()
Bence çok samimi bir ortam...![]()
sağolsun
Ne zamandır gıda ile ilgili aktif paylaşımlar olan bir forum arıyordum ki burası ilaç gibi geldiVe elimden geldiği kadar birçok yerde duyuu yapmaya çalıştım, ilk günlerde diyorduk zaten zamanla büyüyeceğiz diye, haklıymışız üyeler gün geçtikçe arttı
paylaşımlar da...
Zeytindostu grubundan msj aldım. O gün kaydoldum. Bir süre hiç ziyaret etmemiştim. Bir gün rastgele üyeliğimi fakettim. ogünden sonra nerdeyse hergün aktifim fakat herkesi tebrik ediyorum çok kaliteli bir forum.
4.şık![]()
maille davetiye geldi ,sinan sagolsun![]()
gıda mühendisleri odası formundan öğrendim iyi ki öğrenmişim![]()
esra arkadaşım sağolsun.....
ben öğretenlerden oldum sanırım![]()
sssensei Nickli Üyeden Alıntı
Evet ben bi zamanlar ben**gıda teknikeriyken sen de araştırma görevlisiydinKademeleri bilmediğimden öğrenci olduğunu anlamamıştım
![]()
Arkadaşlar ankete katılım yapalım lütfen![]()
Gıda Müh. Odası ve grup mailleri iyi işe yaradı aslındasanırım arada hatırlatmamız gerekir orada. Evet hadi bakalım nerden duydunuz siteyi öğrenelim
![]()
İlk Sinandan davet gelmisti mailime o an "amaannn yine reklam" dedm ama dayanamadım bır bakayım dedım o gun bugundur burdayım
herkes cok sıcak ve yardım sever
hatta burası sayesınde bugunden ıtıbaren bır ısım var![]()
Merhabalar..Bende nette gezinirken rastlamıştım ki iyiki bulmuşum bu siteyi gerçekten herşey çok güzel burada.Son sınıf öğrencisiyim ve burada baya bilgi aldım çok iyi oldu benim için.Özellikle Oğuz bey olmak üzere tüm paylaşım yapan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.Gerçekten vakit ayırıp bu bilgileri bizlerle paylaşıyorsunuz ve bu bilgiler öyle her yerde bulunan türlerden de olmadığı için önemi artıyor.Hakkınız ödenmez.Çok sağolun..
Bu arada emotion_83 gözün aydın yeni işin hayrlı olsun.Umarım memnun kalırsın.Darısı bizlere![]()
işinde VIP liğinde hayırlı olsunbu arada fooder oy kullanmamışsın bi zahmet el atıver....
Tamam müdürüm pardon hemen kullanıyorum,unutmuşum kusura bakma hemşerim![]()
banada davetiye gelmişti saolsun sinandan![]()
evet ıkısıde denk geldısinan Nickli Üyeden Alıntı
saol sınancım
çalıştıgım firmada 7 gıda mühendisi 2 gıda teknikeri calışıyor sitenizi yaklaşık 6-7 ay önce onlardan öğrendim ama önceleri arada bir bakardım ama suan daha aktif bir sekilde takip ediyorum
google sağolsun
ama daha da iyisi (bence) ben google a muhtaç bırakmadan tüm arkadaşlarıma tavsiye ediyorum siteyi katılımın arttırılması+paylaşımın arttırılması için
google sağolsun. allah başımızdan eksik etmesin...AMin.
valla en ii reklam bencee kulaktan kulağa olandırrrr![]()
internetten gıda teknikeri iş ilanı araken tesadüfen ilgimi çekti ve hemen üye oldumm![]()
Ali Göncü arkadaşımız saolsun ondan duyduk![]()
bende google 'da arama yaparken gördüm...iyiki görmüşüm..
Bookmarks