: Sofralık Siyah Zeytin Çeşitleri : MEGEP
AÇIKLAMALAR .................................................. .................................................. ...............iv
GİRİŞ .................................................. .................................................. ..................................1
ÖĞRENME FAALİYETİ-1................................................. .................................................. ..3
1. SALAMURA (NATÜREL) SİYAH ZEYTİN............................................ .........................3
1.1. Ham Madde Özelliği .................................................. .......................................3
1.2. Üretim Akım Şeması............................................ .............................................4
1.3. Ürün Hazırlamada Dikkat Edilecek Hususlar .................................................. .5
UYGULAMA FAALİYETİ-1 .................................................. ...............................6
ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME..................................... ......................................8
ÖĞRENME FAALİYETİ-2................................................. .................................................. 10
2. KIVIRCIK TİPİ ZEYTİN İŞLEME YÖNTEMLERİ........................................ ................10
2.1. Ham Madde Özelliği .................................................. .....................................10
2.2. Sele Zeytini .................................................. .................................................. .11
2.4. Üretim Akım Şeması............................................ ...........................................12
2.5. Ürün Hazırlamada Dikkat Edilecek Hususlar .................................................1 3
2.3. Tenekede Kıvırcık Zeytin............................................ ....................................13
2.3.1. Üretim Akım Şeması............................................ ....................................14
2.3.2. Ürün Hazırlamada Dikkat Edilecek Hususlar ..........................................14
2.4. Fason Gres Tipi Zeytin............................................ ........................................15
2.4.1. Üretim Akım Şeması............................................ ....................................15
2.4.2. Üretimde Dikkat Edilecek Hususlar.......................................... ...............17
UYGULAMA FAALİYETİ......................................... ..........................................18
3. SİRKELİ (KALAMATA) SİYAH ZEYTİN............................................ ..........................22
3.1. Ham Madde Özelliği .................................................. .....................................22
3.2. Üretim Akım Şeması............................................ ...........................................23
3.3. Ürün Hazırlamada Dikkat Edilecek Hususlar .................................................2 4
UYGULAMA FAALİYETİ......................................... ..........................................25
ÖĞRENME FAALİYETİ-4................................................. .................................................. 29
4. KOSTİK İLE SİYAH ZEYTİN İŞLEME YÖNTEMLERİ ...............................................29
4.1. Ham Madde Özelliği .................................................. .....................................29
4.2. Ripe Olive (Konserve Tipi Zeytin) .................................................. ...............30
4.2.1.Üretim Akım Şeması............................................ .....................................32
4.2.2. Üretimde Dikkat Edilecek Hususlar.......................................... ...............33
4.3. Konfit (Fas) Tipi Zeytin .................................................. ................................34
4.3.1. Üretim Akım Şeması............................................ ....................................35
4.3.2. Üretimde Dikkat Edilecek Hususlar.......................................... ...............37
UYGULAMA FAALİYETİ......................................... ..........................................38
ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME..................................... ....................................41
MODÜL DEĞERLENDİRME .................................................. ...........................................43
CEVAP ANAHTARLARI .................................................. .................................................. .45
KAYNAKÇA.......................................... .................................................. ............................48
:
|
|
|||||
|
|||||
|
|
|||||

LinkBack URL
About LinkBacks

Paylaş