Ben sizlere aylardır soruyorum "kırık link ile karşılaştığımızda ne yapacağız" diye... Sizin direktifleriniz doğrultusunda hareket edip "rapor et" tuşundan siz moderatör arkadaşlara bilgi verdim, Böylece sizin yapmanız gereken kontrol etme işlemini ben sizin yerinize yaptım. Eğer biraz sabretseydiniz o gün tüm e kitaplar kısmını kontrol edip kırık linkleri tespit edecektim. Bundan acaba benim ne gibi bir menfaatim olabilir??? Sitemizde istenilen her kaynağa anında ulaşılması elbette tüm üye arkadaşların menfaatinedir. 2007 yılından bu yana eklenen kitaplar birkaç örnek dışında hep kırık linkli. Siz bunları 1 senedir kontrol edip düzeltmiyorsunuz, ben size yardımcı oluyorum karşılığında teşşekkür beklerken ceza alıyorum. Tekrar söylüyorum kırık linkler meselesini sizlere üye olduğum günden beri soruyorum, verdiğiniz cevaplara göre hareket ediyorum, ama ne hikmetse ceza alıyorum!!!
LÜTFEN ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN VE OBJEKTİF OLARAK OLAYA BAKIN!!! Bu sitede ağırlıklı olarak dosya paylaşımı yapılıyor, Bu yüzden üyelere en iyi hizmeti verebilmek için mevcut dosyaların her zaman, istenildiği anda ulaşılabilir olması lazım. Ama gerçekten çoğu dosya kırık linkli. Ben e-kitaplar bölümünde, ceza alana kadar kontrol ettiğim kısımda (ki bu kısımlar sadece sayfa: 11,12,13,14,15) kırık linkli dosyaları sizlere sunuyorum; Gerçekten durum içler acısı... Lütfen beni eleştirmek yerine olaya el koyun ve üyelere en iyi hizmeti en kısa sürede verebilmek için bu duruma çözüm bulun...(1 den 71 e kadar uzuyor...)
1. Automation for the Food Industry
2. Food Texture Measurement and Perception
3. Food Labelling (e book )
4. Food Texture and Viscosity
5. Nutritive Value of Foods (e book)
6. Food Proccesing Modeling (e book)
7. ISO 9000 Quality System Handbook (e book)
8. The nutrition handbook for food processors (e book)
9. A dan Z ye ISO 9000-2000 rehberi
10. Analysis for Food Additives
11. Food preservation techiques gıda muhafaza teknikleri (e book)
12. Food Dehydration
13. Fruit and vegetable biotechnology (e book)
14. Microbiological Applications Laboratory Manual in General Microbiology
15. Food Science students book
16. İştah Açma ve Otlar
17. Yeast in Food Beverages
18. Microbiology Experiments A Health Science Perspective
19. Reoviruses-Entry Assembly and Morphogenesis
20. Amino Acid Biosynthesis-pathways Regulation and Metabolic Engineering
21. ramos_pseudomonas_vol_4-molecular_biology_of_emerging_issues
22. Microbiology Demystifind
23. Statistical Quality Control for the Food Industry Edition
24. Meat Processing improving Quality
25. Minimal Processing Technologies in the Food Industry
26. Functional Foods (Devamı diğer sayfada)

LinkBack URL
About LinkBacks
(1 den 71 e kadar uzuyor...)
Paylaş

Alıntı

Bookmarks