Sucuk için son ürün kalite kriterleri ve uygunluk takip formu. arkadaşlar eksik gördüğünüz veya eklemek istediğiniz maddeler varsa lütfen belirtin. umarım işinize yarar..![]()
Dosya Türü : xls
Şifre:www.forumfood.net
|
|
|||||
|
|||||
|
|
|||||
Sucuk için son ürün kalite kriterleri ve uygunluk takip formu. arkadaşlar eksik gördüğünüz veya eklemek istediğiniz maddeler varsa lütfen belirtin. umarım işinize yarar..![]()
Dosya Türü : xls
Şifre:www.forumfood.net
|
|
|||||
|
|||||
|
|
|||||
Ellerinize sağlık Berkin Bey,
Hava boşluğu ihtiva edip etmediği (yalnızca dilimlenmiş halde piyasaya sunulan sucuklarda hava boşluğu aranmaz), gözle görülebilir küflenme, canlı-cansız parazit ve yabancı madde bulunup bulunmadığına dair kontrol basamakları da ekleyebilirsiniz belkistandartta bunlara yer verilmiş çünkü
![]()
teşekkürler figen hanım ben bu formu üretim sonrası kontrol için hazırlamıştım. bundan dolayı birkaçgün içinde küflenme olacağını sanmıyorumama eklemekte yarar olabilir. hava boşluğu ve yabancı madde bulunup bulunmadığını eklemek iyi olur sanırım.
tekrar teşekkürler....
Küflenmeyi de eklerseniz, formunuzu çok amaçlı olarak kullanabilirsiniz, belirli aralıklarla aynı partiden çıkan ürünün kontrolünü yapar, küflenme olup olmadığını gözlemler ve raf ömrünü kendiniz belirleyebilirsiniz![]()
haklısınız iyi fikirteşekkürler...
![]()
Bookmarks