: Sucuk Salam Sosis Pastırma ve FÜme Dil Üretimi : Doc : .......
Beşler Sucuk 1953 yılından beri Türkiye'de sucuk, salam, sosis, kavurma, pastırma gibi et ve et ürünleri üretimi yapan bir gıda şirketidir. Bahri Beşler tarafından kurulmuştur. Türkiye'nin ilk özel entegre tesisidir. Kağıthane’ de 10 bin metrekare üzerine kurulu olan fabrika zaman içinde büyüyerek bugünkü halini almıştır. Son teknolojiye sahip tesislerinde 76 çeşit et ürünü imal etmektedir ve ISO 9001 ve HACCP kalite belgelerine sahiptir. Kalite güvence, gıda güvenliğinin yanı sıra, TS EN(OHSAS) 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi ve Çevre Yönetim Sistemi ISO 14001 belgelerine sahiptir. 420 çalışanıyla hizmet veren firmada etler, veteriner hekimler kontrolünde İslami kurallara uygun olarak elde edilmektedir. Üretim ve laboratuvar faaliyetleri ise gıda mühendisleri kontrolünde hijyen kurallarına uygun gerçekleştirilmektedir. Tüm ürünler Türk Gıda Kodeksi ’ne uygundur. Fabrikada ürünler, sucuk grubu, salam grubu, sosis grubu, kavurma ve pastırma olarak gruplandırılabilir. Ayrıca İsotlu sucuk, Osmanlı sucuk gibi Special ürünler grubu da bulunmaktadır. Yıllarca Beşler ailesi tarafından devam ettirilen fabrika yönetimine, 2002 yılında Mustafa Ayman ve Kenan Altun da katılmış ve şirket büyümeye başlamıştır. Yönetim kurulu kadrosu Ahmet Beşler, Mustafa Ayman, Kenan Altun ve genel müdür olan Yılmaz Buldu’dan oluşmaktadır. Artan talebi karşılamak adına Beşler Sucuk ’un Kağıthane’deki üretim tesislerini, Silivri’de 40 bin metre kare arsa üzerine kurulacak modern tesislerine taşıma projesi gündemdedir. Beşler Sucuk, ününü kuruldukları ilk günden bugüne sucukları fermente ederek üretmelerinde yakalamıştır. Beşler Sucuk, kendi özel üniteleri, soğuk hava depoları, tüketim ambalajları aşamalarında sağlık ve kaliteyi birleştirerek 65 yıldır hizmet vermektedir.
:
|
|
|||||
|
|||||
|
|
|||||

LinkBack URL
About LinkBacks

Paylaş