Tekrardan merhabalar arkadaşlar. Forumumuza tekrar kavuştuk. Biraz sancılı dönemde olsa anca toparlayabildik. Sitenin bu kadar geç açılması malum yaşadığımız olayın ilgili kurumlara şikayet edilmesinden dolayıdır.
Tekrardan yayına geçmemizle birlikte yeniliklerinde iyi olacağını düşündüm. Yanlız forumun açılması biraz aceleyle olduğundan bazı sıkıntılar yaşayabiliriz. Eğer forumda bi sorunla karşılaşırsanız buradan belirtin düzenlemeye çalışayım.
Yeni temamız umarım hoşunuza gider. Eğer yok ben eskiye alıştım onu kullanmak istiyorum diyorsanız bunun için anasayfanın en alt sağ tarafta tema değişim kutucuğu var oradan "FF1" temasını seçerseniz eski temamıza dönersiniz. İki temada da bazı karakter hataları çıkabilir bunlarıda belirtin.
Umarım sorun çıkarmazda rahatca sitemizde gezinirsiniz.
Şimdilik bu kadar, bu arada teşekkür butonumuz tekrar eklendi. eski teşekkürler silindi kusura bakmayın. thx tablosu bozuk olarak yedeklenmiş forumu kasıp kitlenmesine vede tekrardan yükleme gereğine neden oluyordu, bu yüzden sıfırdan başlayacağız.
Herkese eğlenceli ve bilgili dakikalar geçirmesi dileğiyle...

LinkBack URL
About LinkBacks
Paylaş

Alıntı
forumumuz kişi veya kişiler tarafından saldırıya uğradı. Amacın sadece gövde gösterisi olduğunu zannettiğim bi saldırıydı. En azından o kadar dengesiz site varken bilime dayalı bi siteye saldırı yapma düşüncesinde olduklarını düşünmek istemiyorum
Umarım bi daha bunu yaşamayız, gerçi toplumumuz buna yatkın bu yüzden ben önlemleri baya arttırmayı düşünüyorum. Hayırlısı diyip yolumuza devam edelim...

net hızından da olabilir belki

Bookmarks