Forumumuzda artık bir teşekkür butou bulunmakta. Umarım sorunsuz bi şekilde işler. Bundan sonra paylaşılan konulara teşekkür butonuna basarak teşekkürünüzü belirtin. Artık konulara mesaj yazmak istiyorsanız lütfen yorumsal bilgiler içeren mesajlar yazın. Cevap olarak yazılacak teşekkür silinecektir. Ayrıca cevap olarak yazılacak mesajların artık en az 30 karakter olması gerekmekte. Bununla birlikte mesaj içeriği sadece smilielerden oluşacak mesajlarda silinecektir. Lütfen anlayış gösterip kurallara uymaya çalışalım.
Ayrıca bundan sonra istediğiniz kadar büyük harfle mesaj yazabilirsiniz. çünkü bunlar otomatik olarak küçük harf haline gelecektir. bunu yapmayı istemiyordum ama mecbur kaldım. bundan çıkacak tek sorun büyük harf içeren linkler otomatik olarak küçük harfe dönecek buda linkte sorun verebilir. çok küçük bi ihtimal ama aklınızda bulunsun istedim.
bi kaç yenilik daha olacak ama siteyi daha fazla kapalı tutmamak için onları daha sonra aktifkende ekleyebilme imkanım olacağından eklemedim. ekleyince yine burdan belirtirim. hayırlı olsun diyeyimnice teşekkürlü günlere... emek verenlere bi teşekkürü çok görmeyin bide rep i
![]()

LinkBack URL
About LinkBacks
nice teşekkürlü günlere... emek verenlere bi teşekkürü çok görmeyin bide rep i
Paylaş

Alıntı
ve bayagı bir uzun sürüyor tesekkurler yazmak bundan daha kolay
ama ben o kadar bekleyemem cevap yazdım o sırada eklenmiş teşekkürüm...

Bookmarks