Size ürünlerimizden birkaçını tanıtarak bu konuda sizi biraz bilgilendirmek istiyorum.
KAVUTusuz bir bölgede yetişen organik esmer buğdayın, kurutulup odun ateşinde sacda kavrulmasından sonra öğütülüp toz haline getirilmiş biçiminin az tereyağı ve zeytinyağı karışımında karıştırılarak servis edildiği halidir.
Reçel ya da balla yenilmesi tavsiye edilir.Beyin gelişimi için olumlu etkileri vardır.
REÇEL ÇEŞİTLERİ:Reçellerimiz Van'da tamamen doğal koşullarda katkısız, hormonsuz bir şekilde yetiştirilmiş vişne,karadut,kayısı,gül v.s gibi meyvelerden elde edilir.
Bunlar gibi daha birçok doğal ürünlerimiz mevcuttur.Bildiğiniz gibi kahvaltı kesinlikle atlanılmaması gereken en önemli öğünümüz.Ben Vanlıyım ve gıda mühendisiyim.Ne zamandır aklımda olan bu projeyi ailemin desteğiyle gerçekleştirmek istiyorum tabi öncelikle sizlerin fikrini almak istedim.
Saygılarımla...

LinkBack URL
About LinkBacks
usuz bir bölgede yetişen organik esmer buğdayın, kurutulup odun ateşinde sacda kavrulmasından sonra öğütülüp toz haline getirilmiş biçiminin az tereyağı ve zeytinyağı karışımında karıştırılarak servis edildiği halidir.
Paylaş

Alıntı
Antep,Adana,Urfa,Konya'nın özel ve muhteşem lezzetli kebaplarını,Hatay'ın Künefesi,peynir helvası,kabak tatlısı,ceviz reçeli,inanılmaz mezeleri,akdenizin ve egenin eşsiz zeyin yağlıları ve yeşilliklerinden sonra Van'ın özel lezzetlerini tatmak heyecan verici olur...

Bookmarks