proje ödevimizde umarım herkese yararlı olur.
Şifre = "www.forumfood.net" (sadece link "" lar yok)
|
|
|||||
|
|||||
|
|
|||||
engin ali de böyle bi döküman yollamıs aynı gibi geldi bana.. bide sen bakarsan ii olur![]()
yok ya aynı olamaz çünkü ben akdeniz üniversitesi mezunuyum onlar pamukkale mezunu.
fizibilite raporu cok benzer ama diger dökümanlar farklı.. senden copy paste mi yapmıslarteşekkürler bu arada...
Hayır ben öğrencilerime kendi yaptığım çalışmaları hiç vermedim. ilk defa buraya gönderdim.
benim kide akdeniz üniversitesine ait bir çalışma. isim ve yerleşim yerleri farklı. hocam siz yoksa bendeki dökümandan yararlanarak hazırlamışınız....![]()
ali ne diyon sen yaw ben bunu yaparken sen daha birinci sınıftın
ben yaptım demedim ki benim eklediğimde akdenize ait dedim...
hımmm anladım kimden aldın sen uğurdan mı aldın yoksa
bilmiyorum hocam ya belki proje konusu araştırırken bulmuşumdur...
yok hocam bende var benden almıştır belki![]()
komedisiniz yawhepimizin arşivi neredeyse aynı zaten paylaşım yaparken diğer konularada bakalımda aynı şeyleri eklemeyelim...
ortalık karıstı galiba
arama motorundan anahtar kelimeyi aratırsanız aynı konuları paylaşmazsınız kim kimden aldı orasını bilemicez artık ama engin hocam yapmamıstır
![]()
evet haklısın hocam almamıstır zaten onun projesi. bizzat hazırlamıştır.
teşekkür ederim. Düşünceleriniz için.![]()
eng_1982 su linki yenileyebilirsen sevinirim simdiden tesekkurler
linki yenileyebilir miyiz rice etsemm
link en kısa zamanda yenilenecektir.. bölümün modları ilgilenir![]()
arkadaşlar linki yenileyebilirmisiniz. dosyalar silinmiş
"bulentYilman" Bey linklerimiz en kısa zamanda yenilenmiş olacaktır inşallah, anlayışınız ve sabrınız için teşekkürler, bol paylaşımlar...![]()
teşşekkürler figen_yuce hanım, baya dosya var, sizin işler zor yani, tabiki bize beklemek düşerBen 1 yıldır kullanamıyordum bu siteyi o yüzden geç kaldım dosyaları indirmek için. tekrardan emeğinize sağlık...iyi çalışmalar......
İlk mesajdan indirebilirsiniz...
arkadaslar gecici linkleri buraya kopyaladım bölümün modları eklenti haline getirirlerse seviniriz![]()
Sağol sibel ilk mesajda eklenti haline getirilmiştir...
Bookmarks