3 Mayıs 2009 Pazar
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Fenerbahçe Spor Kulübü'nü ziyaretinin 91. ve Kulübümüzün kuruluşunun da 102. yılı kutlamaları kapsamında, 1907 ÜNİFEB üyesi 548 öğrenci, Anıtkabir'de Ata'mızın huzuruna çıktı.
23 şehirdeki 32 üniversiteden organizasyona katılım gösteren 1907 Üniversiteli Fenerbahçeliler Derneği üyesi öğrenciler, Tandoğan Meydanı'nda buluşarak Anıtkabir'e yürüdüler. Yanlarında getirdikleri Türk bayraklarıyla mozoleye çıkan öğrenciler, daha sonra saygı duruşunda bulunarak Mustafa Kemal Atatürk'e olan bağlılıklarını gösterdiler. 1907 Üniversiteli Fenerbahçeliler Derneği Üyeleri yaptıkları açıklamada, 3 Mayıs'ın Fenerbahçe tarihi açısından çok önemli bir gün olduğunu vurgulayarak, bu anlamlı günde Türkiye'nin ve Fenerbahçe Spor Kulübü'nün aydınlık geleceği olarak Ata'mıza olan bağlılıklarını bir kez daha göstermenin gururunu yaşadıklarını ifade ettiler. Üyeler, Fenerbahçe Spor Kulübü Asbaşkanı ve 1907 Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç'un "Atatürk'ün hangi takımı tuttuğu değil, hangi takımın Atatürk'ün değerlerine sahip çıktığı önemlidir" sözünün bir kez daha altını çizerek, bu önemli geleneği her yıl daha da artan bir katılımla devam ettireceklerini dile getirdiler.
Not: En ön sırada soldan 9. boynunda atkısı olan kişilik ben oluyorum![]()

LinkBack URL
About LinkBacks

Paylaş

Alıntı

Bookmarks