Gönderdiğimiz mesajları veya açtığımız konuları silebiliyor muyuz?
Gönderdiğimiz mesajları veya açtığımız konuları silebiliyor muyuz?
bu mesajı mı silmek istiyorsunuz
HİÇBİRŞEY TESADÜF DEĞİLDİR.
Yine dağların sevdası düştü yüreğime anneKurşunların sevdası,Zulümlerden bıktım usandımYüreğim kanıyor anne,Kara bulutlar bir sağanaktır tutturmuş giderDünya zulüm, zulüm kokar anne...
Bu mesaj veya diğerleri.. Malesef üyelerin mesaj silme yetkileri yok, kendi mesajlarıda olsa. Silinmesini istediğiniz mesajınızı "rapor et" butonunu kullanarak veya ilgili mesaj altında belirterek yönetici arkadaşlara bildirirseniz gerekli işlemi yapacaklardır. Saygılarımla,
ama ben bu başlığı hatırlıyorum.
burda personel ilişkileri konusunda öneri ve yardım istemiştiniz. şimdi niye silmek istiyorsuz bu başlığı?
bence kendiniz faydalanabileceğiniz gibi benzer durumlar yaşayanlar için faydası olabilecek güzel bir konuydu.haddim olmayarak soruyorum![]()
Sildim çünkü 24 kişi görüntüleyip cevap yazmayınca tereddüt ettimkimse yazmasa bile site yöneticilerinden biri mutlaka yardımcı olurdu, onlarda olmayınca dedim galiba kişisel danışmalar için uygun bir ortam değil
![]()
bence acele etmişsiniz![]()
ben dün gece göz ucuyla okumuştum.şu anda da çalışma programımın en az 3 saat gerisinden geliyorum.bu fark kapanmaz ve bu gün biter. yazmak istesem gene yazamazdım mesela ciddi bişey.
sabırsızlık ve acele kötu bişi, insanlara zaman tanıyın![]()
Bookmarks