Merhabalar,ben video alanından hijyen ile alakalı ve diğer görüntüleri indirmek istiyorum;fakat birtürlü indiremedim.Yardımlarınızı rica ediyorum.Herkese iyi çalışmalar dilerim.
Merhabalar,ben video alanından hijyen ile alakalı ve diğer görüntüleri indirmek istiyorum;fakat birtürlü indiremedim.Yardımlarınızı rica ediyorum.Herkese iyi çalışmalar dilerim.
Bilgisayarına "İnternet Download manager 5.18" kısaca (idman) proğramını yükle.
hatta bu proğramla facebooktaki videoları bile bilgisayarına indirebilirsin..
Şu videonun adresini bizede söyleyinde bizde bi bakalım GIDA MÜHENDİSLERİ olarak
Kolay gelsin saygılar...
Merhabalar...
Eğer bahsettiğiniz forumda bulunan video dökümanları için ise indirmeden çok direk izlemek için konulmuştur. İndirme olarak döküman bulunmamaktadır ama Ahmet arkadaşımızın bahsettiği program ile amacınıza ulaşabilirsiniz.
Diğer yandan eğer videoları izleyemiyorsanız aşağıdaki dosyayı indirin ve kurulumu gerçekleştirin. İlgili dosya youtube ye giriş yapabilmenizi sağlayacaktır...
http://www.forumfood.org/zyr/indir.p...c31a27e834.rar
Ben videoları izleyemiyorum. Verdiğiniz linke tıkladığımda da dosya bulunamadı diyor. Linki yenileyebilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.
İnternet tarayıcı olarak Firefox kullanıyorsanız
Ona DownloadHelper eklentisini indirin.
Ekranda gördüğünüz her videoyu flv formatında bilgisayarınıza indirebilirsiniz...
video oynarken DownloadHelper ikonu renklenir ve hareketlenir. bu butona basarak videoyu indirebilirsiniz...
Firefox'un avantajlarından sadece biri
Biraz reklam yapalım...
Genel müdür / admin görmesin![]()
“Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.”
Bookmarks