Merhabalar,
Un fabrikası fizibilite raporunda kullanmak üzere ekipman fiyatlarına ihtiyacım var. Birçok firmaya mail attım ama hiçbiri dönmedi. Tavsiye edebileceğiniz bir firma var mı ya da fiyat konusunda yardımcı olabilirseniz çok işime yarar.
Merhabalar,
Un fabrikası fizibilite raporunda kullanmak üzere ekipman fiyatlarına ihtiyacım var. Birçok firmaya mail attım ama hiçbiri dönmedi. Tavsiye edebileceğiniz bir firma var mı ya da fiyat konusunda yardımcı olabilirseniz çok işime yarar.
bir iki un fabrikasına gidebilirsin. öğrenciyim dersen yardımcı oluyorlar ve iyi karşılıyorlar. en azından malatyada öyle bi denemeni tavsiye ederim...
teşekkür ederim.. ankarada söylemez un fabrikaları dedi hocalar ama denicem şansımı yine de. kolay gelsin![]()
Aşağıda vermiş olduğum linklere bir bakın isterseniz, belki bir parça olsun fikir verir.
Verdiğiniz link üyelik sistemi mevcut bir siteye yönlenmektedir. Forum kurallarını okuyunuz...
Kolay gelsin.
teşekkür ederim yardımınız için linkteki fizibiliteyi daha önce de incelemiştim. gayet güzel bir çalışma olmuş ancak ekipmanların ayrıntılı fiyat listesi isteniyor bizim projede. onlar olmadan da maliyet hesabı tıkanmış durumda. firmalara mail atıyorum ama geri dönen olmuyo bu gidişle onları ziyaret etmem gerekecek![]()
Anlıyorum, keşke yardımcı olabilsem.
İzmirde tezcan un fabrikası vardır, isterseniz telefon edip bir sorun. Yani direkt fiyat konusunda bir bilgi vermezler belki ama bir yerlere yönlendirebilirler.
Ya da mail atmak yerine önce tel ile ararsanız, belki daha çabuk sonuç elde edebilirsiniz.
Tekrar kolay gelsin.
Teşekkür ederimm yardımlarınız için.
Bugün geri dönen olmazsa yarından itibaren telefona sarılıcam
Size de kolay gelsin. iyi günler![]()
Bookmarks