Arkadaşlar elinde örnek olarak kullanabileceğim çizilmiş yemek fabrikası planı olan var mı?
Arkadaşlar elinde örnek olarak kullanabileceğim çizilmiş yemek fabrikası planı olan var mı?
ben de çok ayrıntılı bi plan var ama buraya nasıl yükleyebilirim bilmiyorum
,
rar arşivi yapıp yükleyebirsiniz.
boyut çok büyükse arşive ekle dediğinizde açılan sayfada sol enaltta ciltlere böl ksmına 8000000 yazıp arşvleyin oluşan her "part"ı link olarak verin. böylelikle dosyanızı paylaşabilirsiniz.
HİÇBİRŞEY TESADÜF DEĞİLDİR.
Yine dağların sevdası düştü yüreğime anneKurşunların sevdası,Zulümlerden bıktım usandımYüreğim kanıyor anne,Kara bulutlar bir sağanaktır tutturmuş giderDünya zulüm, zulüm kokar anne...
Bina mevcutmu yoksa bina yeni mi yapılacak? bunu belirtirseniz size daha kolay ayrdımcı olabiliriz.
Ben siz belirtene kadar genel kuralalrı söylileyim.
Hammadde ve yardımcı malzeme giriş kapısı ayrı olmalı
Personel giriş kapısı ayrı olmalı (İmkan varsa müşteri ve tedarikçiler vb kişiler içinde ayrı bir kapı idari kısma açılan)
Dış hizmetlerden gelebilecek bulaşıklar için ayrı bir kapı, bulaşıkhaneden çıkacak atıkların atılacağı alana yakın olması ve diğer bölümler için risk teşkil etmemesi
gibi birçok etmen dikkate alınmalı
Dediğim gibi varsa bina planı, bina yoksa yapıalcak arazi büyüklüğü ve çevresinde neler olduğu hakkında bilgi verirseniz size daha net yardımcı olabiliriz.
“Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.”
Bookmarks