Arkadaşlar merhaba... 1,5 gün süren güncelleme ve yeniliklerle forumumuz tekrar yayınına başladı. Yeniliklerden biraz bahsetmek istiyorum. Bunların başında, artık normal üyelerimizde eklenti indirebilecekler. Yanlız kısıtlamalı bir şekilde...
Bunu yapmamızdaki neden hem yeni üyeyi teşvik etmek hemde yönetimde masa altından dosya istemi olayını ortadan kaldırmak. Bunun içinde normal üyelerimiz her hafta 2 adet dosya indirebilecekler. 2 dosya indiren üye tekrar dosya indirebilmek için 1 hafta bekleyecek yada sınırsız indirebilmek için ALTIN ÜYE olacak
Diğer taraftan üst kısımda 2 yeni başlık göreceksiniz. "Albümler" ve "Sosyal Gruplar". Albümler kısmında forum içi etkinliklerde çekilen fotografları yayınlayacağız, Sosyal Gruplarda ise bazı grup başlıkları açıp orada forumda yapılamayan muhabbetler ve kaynaşma işlemi gerçekleşecek. Bir nevi sektörel meslektaş grupları veya fan clubleri oluşturulacak. Üniveristedeki topluluklar gibi mesela... Örnek olması için 3 tane ben açtım, bundan sonra açılacak olan gruplar için en az 5 kişinin başvurması gerekmekte. (mesela 5 GS li arkadaşın grup açma isteminde bulunması gibi veya 5 EGE Üni. li arkadaşın...)
Bir diğer yenilik profil alanınızda.. mesela benim kullanıcı adıma tıklarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Profil alanınızı kişiselleştirebilirsiniz. Bunun için Profiliniz e tıklarsanız sol taraftaki menünün en üst kısmında ilgili seçeneği görebilirsiniz.
Bir diğeride anasayfadaki hızlı geçiş butonları.. Umarım forum kullanımı açısından sizlere yardımcı olur. Bu butonların gelmesi sonucu en üstte bulunan İstatistik menüsü forumun en altına alınmıştır.
Moderatör başvurusunda bulunan 5 arkadaşımızdan 2 tanesi göstermiş oldukları ilgi, alakadan ve çalışmalarından dolayı stajyer mod olarak statüsü değiştirilmiştir.

Tüm bu olumlu gelişmelerin yanında 1 tanede olumsuz bir gelişme oldu, oda 1 mb ın altında olan 1650 adet dosyada sorun yokken, 1 mb ın üzerinde olan yaklaşık 250 dosyamızı şuan indirememekteyiz. HOST firmasından kaynaklı bu geçici durum yüzünden sizlerden özür diliyorum. 1-2 gün içinde bu sorunda aşılır ve tüm dosyalarımıza ulaşabilirsiniz.

Eğlenceli ve bilgili dakikalar geçirmeniz dileğiyle...