3 sonuçtan 1 ile 3 arası
    Yüksek Lisans Üye ayşegül - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bilgilere Ulaşabilmek İçin Üstteki Düğmeleri Kullanın
    Üniversite
    Ege Universitesi
    Meslek
    gıda mühendisi
    Sektör
    gıda
    Konular
    321
    Eklentileriniz
    40
    Kazanılan Kredi
    2000
    Kullanılan Kredi
    655
    Kalan Kredi
    1345

Standart YIKILMADIM AYAKTAYIM TESTİ

Yıkılmadım, ayaktayım…
    Başarılı olmayı herkes sever ve ister ama her zaman başarılı olacağız diye de bir kural yoktur. Bazen çok başarılı olabildiğimiz gibi bazen de başarısız olabiliriz. Bir şeyleri elde ettiğinizde ne çok sevinin ne de başarısızlığınızda çok üzülün. Çünkü her sevincin arkasında bir üzüntü, her sıkıntının arkasında da bir sevinç vardır. Her zaman, zorluklar karşısında dimdik ayakta durabilmeli ve hem kazandığımız başarının başımızı döndürmesine hem de başarısızlıklarımızın bizi hayattan koparmasına izin vermemeliyiz. Başarısızlıklarımız, bizi başarıya götürecek tetikleyici olmalı ve yaşadığımız her başarısızlığı tecrübe hanesine yazarak elde ettiğimiz başarılarla da yetinmemeliyiz. Başarısızlık yiğidin kamçısıdır...

SORULAR
    1- Evden ayrıldınız ve arabayla bir yakınınızı ziyarete gidiyorsunuz; tekerleklerden biri patladı değiştirdiniz tam yola koyuldunuz ki diğer tekerlek de patladı.............................
    a-) Değiştirir geri dönerim
    b-) Değiştirir yola devam ederim
    c-) Ne yapacağımı şaşırırım
    2- Ehliyet sınavına girdiniz ve ilk sınavı kazanamadınız.................................
    a-) İkinci sınav ne zaman
    b-) Bıktım artık
    c-) Bir daha sınava girmem
    3- Denizde yüzme öğrenme girişimleriniz bir türlü sonuç vermiyor. Bu sene...............
    a-) Öğrenirsem iyi olur
    b-) De öğrenemem
    c-) Mutlaka öğreneceğim
    4- Mesleğinizle ilgili bir eğitim seminerine katılmak istiyorsunuz ama gerekli parayı bir türlü denkleştiremediniz...........................
    a-) Kısmet değilmiş
    b-) Ne yapar eder giderim
    c-) Diğer seminere katılırım
    5- Yeni kurulmuş bir iş yerinde göreve başladınız ve iş yerinin gidişatı hiç de iyiye doğru gitmiyor..................... ......
    a-) İyi olana kadar mücadele ederim
    b-) Daha iyi bir iş ararım
    c-) Derhal ayrılırım
    6- Sabahtan beri bir arkadaşınızın telefonunu düşürmek için uğraşıyorsunuz...................
    a-) Ara sıra denerim
    b-) Görüşmeyi veririm
    c-) Düşürene kadar ararım
    7- Bir işyerine çalışmak için müracaat ettiniz. Hiç tecrübeniz olmadığı için kabul edilmediğinizi öğrendiniz....................
    a-) Kabul etseler iyi olurdu
    b-) Kendimi kabul ettiririm
    c-) Ben aslında yeterliyim
    8- Evdesiniz ve arızalanmış ev eşyalarınızdan birini tamir ettiğiniz esnada bu aletin bir parçasını kaybettiniz.................. .........
    a-) Arar bulurum
    b-) Bir ara bulurum
    c-) Poşete koyar olduğu gibi kaldırırım
    9- Yabancı dil öğrenmek üzere kursa başladınız ama üç kur geçmesine rağmen bir kaç cümleden başka bir şey öğrenemediniz............................
    a-) Acaba bende mi bir gariplik var
    b-) Bu kadar yeter
    c-) Dördüncü kura giderim
    10- Balık yakalamak için nehir kenarındasınız ve saatler geçmesine rağmen bir tek balık yakalayamadınız...........................
    a-) Bir daha balık avlamam
    b-) Elbet yakalarım
    c-) Bir kaç saat daha beklerim

PUAN TABLOSU
    a b c
    1 3 1 2
    2 1 2 3
    3 2 3 1
    4 3 1 2
    5 1 2 3
    6 2 3 1
    7 3 1 2
    8 1 2 3
    9 2 3 1
    10 3 1 2

DEĞERLENDİRME
    16 PUAN VE ALTI
    Hayata bu denli sarılmanız, engellerden yılmamanız güzel. Çevrenizdeki insanlara da hem moral kaynağı hem de iyi bir örnek oluyorsunuz. Hiç bir başarısızlık sizi yıldırmıyor aksine daha da bir gayretleniyor şevkleniyorsunuz. Bu da sizin daha başarılı olmanızı sağlıyor. Bu yolda devam edin fakat bu denli de kendinizi yıpratmayın. Bazı işler vardır ki her ne kadar uğraşırsanız uğraşın olmaz. Olaya şu yönüyle bakın; "Belki de benim açımdan böylesi daha hayırlıdır" vesselam...

17-23 PUAN
    İçinde bulunduğunuz durum, sizin isteğiniz dışında gelişen olaylarla dolu. Bu nedenle de kendinizi tam anlamıyla hayata adapte edemiyorsunuz. Ama şunu bilin ki hiç kimsenin hayatı istediği gibi cereyan etmiyor. Ne olursa olsun, engellerden yılmayın ve bilin ki muhtaç olduğunuz kudret damarlarınızdaki kanda mevcut. Siz sadece kendinize güvenin, gerisi kendiliğinden gelir.

24 PUAN VE ÜSTÜ
    Bu denli hayata küs olmanız, başarısızlıklara yenilmeniz, hayata karşı direncinizi azaltıyor. Bu da otomatikman yenilgiyi kabul etmeniz anlamına geliyor. Kendinizi serbest bırakın, "Ben başarırım, başarmalıyım..." deyin ve işe koyulun. Göreceksiniz ki başaramayacağınız, üstesinden gelemeyeceğiniz bir iş kalmayacak.

Ön Lisans Üye
    Üniversite
    Kocaeli Universitesi
    Meslek
    gıda teknıkerı
    Sektör
    gıda
    Konular
    9
    Eklentileriniz
    0
    Kazanılan Kredi
    0
    Kullanılan Kredi
    0
    Kalan Kredi
    0

Standart Cvp: YIKILMADIM AYAKTAYIM TESTİ

17-23 PUAN
    İçinde bulunduğunuz durum, sizin isteğiniz dışında gelişen olaylarla dolu. Bu nedenle de kendinizi tam anlamıyla hayata adapte edemiyorsunuz. Ama şunu bilin ki hiç kimsenin hayatı istediği gibi cereyan etmiyor. Ne olursa olsun, engellerden yılmayın ve bilin ki muhtaç olduğunuz kudret damarlarınızdaki kanda mevcut. Siz sadece kendinize güvenin, gerisi kendiliğinden gelir.

güvenıyoruz da gene bır değişim olduğu yok hayatımızda neyse kısmet hersey...

Ar. Gör. tuanabelit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üniversite
    Selcuk Universitesi
    Meslek
    gıda mühendisi
    Sektör
    gıda labaratuarı
    Konular
    308
    Eklentileriniz
    23
    Kazanılan Kredi
    1150
    Kullanılan Kredi
    13
    Kalan Kredi
    1137

Standart Cvp: YIKILMADIM AYAKTAYIM TESTİ

16 PUAN VE ALTI
    Hayata bu denli sarılmanız, engellerden yılmamanız güzel. Çevrenizdeki insanlara da hem moral kaynağı hem de iyi bir örnek oluyorsunuz. Hiç bir başarısızlık sizi yıldırmıyor aksine daha da bir gayretleniyor şevkleniyorsunuz. Bu da sizin daha başarılı olmanızı sağlıyor. Bu yolda devam edin fakat bu denli de kendinizi yıpratmayın. Bazı işler vardır ki her ne kadar uğraşırsanız uğraşın olmaz. Olaya şu yönüyle bakın; "Belki de benim açımdan böylesi daha hayırlıdır" vesselam...
    benim payıma bu düştü ama ben yoruldum galiba bu test doğru değil benim açımdan tabi teste bir lafım yok ben yılmak üzereyim malesef