merhabalar bugün karşılaştığım bir şikayete göre yufkalarımız çabuk sertleşip kırılıyor bu konuda bilgisi deneyimi olan arkadaşlar varsa paylaşımda bulunurlarsa sevinirim. Bana gelen duyumlarda gliserol (e422 ) kullanan meslektaşlarım varmış ama ben net bir bilgiye ulaşamadımYardımcı olabilirseniz çok mutlu olucam ...
teşekkürler...

LinkBack URL
About LinkBacks
Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olucam ...
Paylaş

Alıntı
kırılmayı engellemek için gliserin numunesi ve ticari ismi monomuls 9035 olan gıda katkı maddesi istedim. ilk partiye 50 gr kattım ama gözle görülür bir olumlu sonuca ulaşamadık. 2. denememde 70 gr kattık hamura ve 1 hafta sonunda acılaşma ve tadında sabunsu bir kayganlık gözlemledik.fakat olumlu olarak gözlemlediğimiz noktalar da vardı. bunlardan birincisi rengin daha beyaz oluşu,ikincisi kırılmanın gözle görülür azalması, üçüncüsü sac üzerinde pişirilmenin homojen sağlanabilmesiydi.bugün bir deneme daha yaptık. bu sefer 30 gr kattık bakalım nasıl bir sonuç alıcaz. buarada monomuls 9035' i kullanmadım. yarın da onu denemek istiyorum.şeker gibi bir yapısı var. kaynaklarda 75 gr katılması gerektiği yazıyor ama ben 50 gr ile ona da başlamak istiyorum. şimdilik benden bu kadar

Bookmarks