Merhabalar,
Qalite Danışmanlık olarak sizleri yatırım destekleri konusunda haberdar etmeye devam ediyoruz. QaliteTimes Bültenimizde belirttiğimiz gibi birçok yatırımcının uzun zamandır beklediği, Manisa, Uşak, Afyon ve Kütahya şehirlerine hizmet veren Zafer Kalkınma Ajansı bölgesel potansiyelin harekete geçirilmesi amaçlı mali destek programını nihayetinde açıkladı.
Ajans’ın Bölgesel Potansiyelin Harekete Geçirilmesi Mali Destek Programı kapsamında karşılıksız mali destek olarak dağıtacağı toplam tutar 20.000.000 (yirmi milyon) TL’dir.
Program kapsamında belirlenen öncelikler:
1. Kurum/kuruluş/işletmelerin kurumsal yapılarının ve hizmet/üretim/yönetim süreçlerinin ulusal ve uluslararası düzeyde geçerliliğe sahip kalite yönetim sistemlerine uygun hale getirilmesi, girişimcilik ve rekabet edebilirlik kapasitelerinin arttırılması ve markalaşmalarının sağlanması
2. Kurum/kuruluş/işletmelerin üretim teknik altyapısının ve kapasitesinin iyileştirilmesi/geliştirilmesi; katma değeri yüksek ürünlerin payının arttırılması ve ürün/hizmet çeşitliliğinin sağlanması
3. Enerji verimliliğinin sağlanması, yerli enerji kaynaklarının çevreye duyarlı şekilde kullanımının arttırılması ve yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımının yaygınlaştırılması
4. Kurum/kuruluş/işletmeler arası işbirliği ağlarının oluşturulması ve geliştirilmesi; Ar-Ge ve inovasyon odaklı faaliyetlerin desteklenmesi
Önemli Not: Ajans’a sunulan projelerin yukarıda yer alan önceliklerle uyumlu olması gerekmektedir. Önceliklerle uyumlu olmayan projeler Ajans tarafından reddedilecektir (Önceliklerle ilgili örnek konular aşağıda verilecektir).
Destek Miktarı : Program çerçevesinde verilecek tutar en az 50.000 TL, en fazla 500.000 TL olabilir. Projenin uygun maliyeti.kâr amacı güden tüzel kişiler için %10’undan az; %50’sinden fazla olamaz.
Proje Süresi : Azami proje uygulama süresi, 12 aydır. Bu süre, sözleşmenin tüm taraflarca imzalandığı günden 1 (bir) sonraki gün itibarıyla başlar.
SON BAŞVURU TARİHİ :18/03/2011 | SAAT: 17:00
Saygılarımızla
Oğuz Pelikli
Qalite Danışmanlık
"Kalite Pusulanız"
www.q-alite.com

LinkBack URL
About LinkBacks
Paylaş

Alıntı

Bookmarks