1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    faho çevrimdışı Üyelik tarihi: 06.02.2016 Son online zamanı: 01.07.2022

    Mesajları
    38
    Konuları
    37
    Eklentileri
    12
    Kredisi
    610
    Harcanan
    572
    Kalan
    38

    Standart Ayçiçek yaği üretim teknolojisi (Fizibilite çalışması 2003)

    : Ayçiçek yaği üretim teknolojisi
    : Pdf
    : .......

    1.GENEL BİLGİLER
    1.1.PROJE SAHİBİ VE FİRMA HAKKINDAKİ BİLGİLER
    1.1.1.FİRMANIN ADI VE ADRESİ: Gıdacılar yağ sanayi ve Tic.Ltd.- Erzurum pasinler yolu üzeri pasinlerden 500 m uzaklıkta
    1.1.2.KURULUŞ TARİHİ: 01.01.2003
    1.1.3.HUKUKİ ŞEKLİ: 6 ortak tarafından limited şirket olarak kurulmuştur.
    1.1.4.TEKNİK VE HUHUKİ YÖNDEN SORUMLU OLAN KİŞİLERİN ADI: Eyüp CiHAN, Akif TUTSUN, Şakir BAYRAKTAR, llyas YILDIZ, Engin TÜRK, Kemal ASLAN
    1.1.5.FİRMAYI TEMSİL EDEN YETKİLİ KİŞİLERİN İMZASI: Firmanın her türlü teknik ve hukuki işlemlerinde imza yetkisi Eyüp CIHAN,AkifTUTSUN,Şakir BAYRAKTAR,llyas YILDIZ,Engin
    TÜRK. Kemal ASLAN 'a aittir.
    1.2.PROJENİN ÖZETİ
    1.2.1.YATIRIMCININ ADI: Eyüp CiHAN
    1.2.2. YATIRIMIN UYGULAMA YERİ: PAS1NLER/ERZURUM
    1.2.3.YATIRIMIN KONUSU: Ayçiçek yağı ür􀀌timi
    1.2.4.YATIRIMIN TERMİNEL PLANI
    1.2.4.1.YATIRIMA BAŞLAMA TARİHİ: 01.05.2003
    1.2.4.2.İŞLETMEYE GEÇİŞ TARİHİ: 01.05.2005
    1.2.4.3.TAM KAPASİTEYE GEÇİŞ TARİHİ: 01.05.2007
    1.2.5.1.SABİT YATIRIM: 1 653 000 000 000 TL
    1.2.5.2.İŞLETME SERMA VESİ: 5 525 000 000 000 TL
    1.2.5.3.YATIRIM TUT ARI: 7 178 000 000 000 TL
    1.2.6.FİNANSMAN KAYNAKLAR: Öz kaynak
    1.3. PROJENİN AMACI VE GEREKÇESİ

    Ülkemizde; Marmara. Ege ve Adana civarı yağ sanayiinde önde gelmektedir. Lakin bu bölgeler Doğu vilayetlerimizden uzak kalmaları nedeniyle reklam, nakliye gibi masraflar ile katma değeri artmakta olduğu için doğu bölgelerinin ihtiyacı tam olarak karşılanamamaktadır. Doğu bölgemizdeki vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını daha ucuza ve daha kolay bir şekilde sağlayabilmek için bu proje düşünülmüştür. Doğu Anadolu Bölgesinde bulunan Erzurum ilinin sanayi yönünden kalkınmasını sağlamak ve bölgede yetiştirilen ayçiçeği bitkisinin işlenerek yağ, sabun materyali, tohum ve çerezlik işlenmesiyle ülke ekonomisine de katkıda bulunma hedeflenmiştir. Doğu Anadolu bölgesinde, yağ presleme ve rafinasyon işlemi yapan bir kuruluşun bulunmaması ve hammaddenin çeşitli uygulamalarla zayi edilmesi bu projenin işleme sokulmasıyla önlenecek ve bu ürünün katma değerini artırılmış olacaktır. Üretilen mamuller ilk olarak il ve bölge pazarına, ileriki aşamalarda doğu komşularımız olan Nahcivan, Ermenistan, Gürcistan ve İran başta olmak ihraç edilecektir.


          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 3.76 MB (Megabyte)
      İndirme Sayısı : 0 Kez







    Konu Sinan COSKUN tarafından (08.06.2022 Saat 23:20 ) değiştirilmiştir.

Benzer Konular

  1. Misir yaği üretim tesisi
    Ürün ve Üretim Konusunda Destek forum içinde, yazan fairth
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 18.10.2016, 12:10
  2. Ayçiçek Yağı Üretim Teknolojisi
    Yemeklik Yağ Teknolojisi forum içinde, yazan escape
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 22.03.2013, 16:21
  3. Ayçiçek Yağı Üretim Aşamaları ve Arz-Talep
    Yemeklik Yağ Teknolojisi forum içinde, yazan dec0
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 21.05.2012, 15:25
  4. Ayçiçek İşleme Teknolojisi Fizibilite Raporu
    Yemeklik Yağ Teknolojisi forum içinde, yazan lejyoner
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 21.12.2010, 21:27
  5. Ayçiçek Yağı Üretim Aşamaları
    Yemeklik Yağ Teknolojisi forum içinde, yazan ZEYTİN
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 08.07.2010, 15:58

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    Sitemiz, 2006 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET EDEN EN BĞÜYÜK SEKTÖREL KÜTÜPHANEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed