NESCAFÉ Dünya Kahve Günü?nde kışa özel birbirinden farklı reçeteleriyle kahve tutkunlarının beğenisini kazandı.

NESCAFÉ Türkiye?de üçüncüsü gerçekleşen*Dünya Kahve Günü kutlamasının bu yılki ana teması doğallık ve sürdürülebilirlik oldu.



Kahvenin çekirdekten fincana olan yolculuğunun anlatıldığı, çok özel bilgilerin paylaşıldığı etkinlikte kışa özel reçeteler kahve severlerin beğenisin sunuldu.



NESCAFÉ 29 Eylül Cuma günü Bomontiada?da gerçekleştirdiği davetle Dünya Kahve Günü?nün bu yıl üçüncüsünü kutladı.

Bomontiada?yı kahve kokusunun sardığı davette açılış konuşmasını Nestlé Türkiye İçecekler Genel Müdürü Pınar Öney Bilsel yaptı.



Davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği davette NESCAFÉ baristaları tarafından sonbahar ve kışa özel reçeteler paylaşıldı.



Yapılan reçetelerden bazıları:

?Fall in Mocha?

1 shot espresso

150 ml yağsız süt

10 gr bitter çikolata tozu (NESCAFÉ Milano)

1 adet kakule

2 adet karanfil

1 tutam Hindistan cevizi tozu

1 tutam acı toz biber

Sprey krema (Süsleme için)


?Mistik Latte?

1 shot espresso

150 ml yağsız süt

1 adet mistik poşet çay (Demleme süresi kısa tutulacaksa 2 paket)

1 çay kaşığı bal

?Hot Vulcano?

NESCAFÉ Gold

50 ml süt

Portakal kabuğu

Acı biber



Özel Haber* */* *Özlem İnci Sesüren