5 sonuçtan 1 ile 5 arası
-
27.03.2012, 13:18 #1
Üyelik tarihi: 28.08.2008 Son online zamanı: 11.08.2018
- Mesajları
- 12
- Konuları
- 8
- Eklentileri
- 0
- Kredisi
- 5
- Harcanan
- 1
- Kalan
- 4
Catering sektöründe mutfaktaki zemin ne olmalı
arkadaşlar merhaba, hazır yemek sektöründe çalışıyorum mutfaktaki zemin şu an epoksi fakat hiç dayanıklı olmadı özellikle bulaşıkhane. tarafı .bana tavisye edebileceğiniz bir mutfak zemini var mı acaba. önceden fayans vardı onu kaldırıp daha kullanışlı olması açısından epoksi yaptırdık fakat hiç iyi olmadı bu zemin. Lütfen acil cewaplarınızı bekliyorum. bişiler yapmam lazım pek vaktim yok
çok teşekkür ederim şimdidien.
-
28.03.2012, 07:41 #2
Üyelik tarihi: 07.02.2007 Son online zamanı: 11.07.2013
- Mesajları
- 0
- Konuları
- 12067
- Eklentileri
- 0
- Kredisi
- 5
- Harcanan
- 0
- Kalan
- 5
epoksi neden dayanmadı ki
et ürünlerinde staj yapmıştım orasının zemini de epoksiydi ve hiç sıkıntıları yoktu.. çalıtığım yemek fabrikasında ise fayanstı. temizliği düzenli yaptıktan sonra ,fayans aralarında çatlaklar vs yoksa sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
-
28.03.2012, 13:17 #3
Üyelik tarihi: 28.08.2008 Son online zamanı: 11.08.2018
- Mesajları
- 12
- Konuları
- 8
- Eklentileri
- 0
- Kredisi
- 5
- Harcanan
- 1
- Kalan
- 4
bulaşıkhane böleümü yıpranıyor çok fazla diğer yerlerde sıkıntı yokk pek
-
28.03.2012, 15:42 #4
Operasyonun hızlı ve sert olduğu sektörlerde epoksi uzun vadede kullanılacak bir şey değil..
Yine en güzeli fayans, antibakteriyel derz...
-
02.04.2012, 10:09 #5
Duvarların fayans olduğunu düşünürsek, her ne kadar epoksi köşelerden yuvarlatılıp belirli bir yüksekliğe kadar kaplama yapılsada, üst kısımda kalan fayans aralarında, yıkama veya buharlaşma sonrası su çekimi oluyor ve o kanallar ile su, epoksi altına geçiyor. Daha sonra sıcaklık değişimi ile burdaki su buharlaşıp epokside şişmeye ve yüzeyden ayrılmaya neden oluyor. Tabi yüzeyden ayrılan epokside belirli bir zaman sonra çatlama, parçalanma, dökülme gibi sıkıntılar meydana geliyor. Islak alanlarda kullanılmasının pek yararlı olacağını düşünmüyorum. Büyük meblalar harcayıp eziyet çekilen bir durum, sıkıntısını yaşamıştım zamanında
Açık renk granit kullanışlı olabilir...
Benzer Konular
-
catering sektöründe haccp sisteminin uygulanması
ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan yellyYorum: 5Son Mesaj: 18.11.2016, 14:30 -
Catering sektöründe hijyen eğitimi
Hijyen ve Sanitasyon forum içinde, yazan betulaykurtYorum: 0Son Mesaj: 29.09.2010, 17:14 -
catering sektöründe ozon
Hazır Yemekcilik - Catering forum içinde, yazan Gülsel ŞENYorum: 8Son Mesaj: 02.12.2008, 15:41 -
catering sektöründe 22000 belgelendirmesi
Kalite Sistemleri Üzerine Destek forum içinde, yazan phryneYorum: 4Son Mesaj: 02.09.2008, 08:06 -
Catering Sektöründe HACCP Uygulamaları
ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan oldboy79Yorum: 0Son Mesaj: 29.05.2008, 17:09
Yer imleri