Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası
  1. #1
    batu55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    batu55 çevrimdışı Üyelik tarihi: 14.07.2008 Son online zamanı: 19.01.2019

    Mesajları
    36
    Konuları
    17
    Eklentileri
    6
    Kredisi
    305
    Harcanan
    32
    Kalan
    273

    Thumbs up catering staj raporu

    STAJ İNCELEME FORMU

    AD SOYAD:
    TARİH:
    NUMARA: İMZA:
    1. STAJ YERİ:
    STAJ BAŞLAMA TARİHİ:
    STAJ BİTİŞ TARİHİ:
    2. STAJ KONUSU:
    3. ÜRETİLEN ÜRÜNLER:
    4. FABRİKA KAPASİTESİ:
    5. ÜRETİLEN ÜRÜNLERİN AKIM ŞEMASI:
    6. ÜRETİMİ ANLATINIZ:
    8. KKN HAKKINDA BİLGİ VERİNİZ:
    9. KULLANILAN MAKİNELER NELERDİR:
    10. FABRİKA TASARIMINI ANLATAN KROKİ ÇİZİNİZ:
    11. KULLANILAN SU İHTİYACI (AYLIK):
    12. ÜRÜNLERİN RAF ÖMRÜ:
    13. MAKİNE TEMİZLİĞİ VE HİJYEN UYGULAMALARI:



    DosyaTürü : doc
    Şifre:www.forumfood.net
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 179.8 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 466 Kez






  2. #2
    organic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    organic çevrimdışı Üyelik tarihi: 25.09.2007 Son online zamanı:

    Mesajları
    63
    Konuları
    10
    Eklentileri
    6
    Kredisi
    330
    Harcanan
    0
    Kalan
    330
    Bitirme tezi gibi olmuş tebrikler.

    Birkaç ufak eksik yazılar var gibi, mesela numune kaç gün saklanıyor, kaç gr alınması gerek, nasıl alnıyor gibi? Depo nemi geneli soğuk depolar için 80 civarı ama kuru gıda max 60 diye biliyorum yanılmıyorsam. Ayrıca personel hijyeni ile kullanılan yemeklerin malzeme gramajları, porsiyon gramajları ilgili bilgi verdin mi?


  3. #3
    phryne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    phryne çevrimdışı Üyelik tarihi: 04.02.2008 Son online zamanı: 17.04.2017

    Mesajları
    416
    Konuları
    31
    Eklentileri
    9
    Kredisi
    572
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    çok güzel bir döküman, gerek akış şemaları olsun, gerek alet ekipmanlar olsun...
    organic haklı eksikler hakkında lakin, konu o kadar kapsamlı ki, personel işe alım kriterleri, fabrikanın kalite sistemi, mal kabul kriterleri, yemeklerin taşınma şekli v.b.
    ama staj raporu olarak gayet güzel olmuş, elinize sağlık

    yemek işi zor yahu =)
    ben gidip personelimin hijyen kontrolünü yapayım en iyisi =)


  4. #4
    batu55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    batu55 çevrimdışı Üyelik tarihi: 14.07.2008 Son online zamanı: 19.01.2019

    Mesajları
    36
    Konuları
    17
    Eklentileri
    6
    Kredisi
    305
    Harcanan
    32
    Kalan
    273
    Alıntı organic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bitirme tezi gibi olmuş tebrikler.

    Birkaç ufak eksik yazılar var gibi, mesela numune kaç gün saklanıyor, kaç gr alınması gerek, nasıl alnıyor gibi? Depo nemi geneli soğuk depolar için 80 civarı ama kuru gıda max 60 diye biliyorum yanılmıyorsam. Ayrıca personel hijyeni ile kullanılan yemeklerin malzeme gramajları, porsiyon gramajları ilgili bilgi verdin mi?
    tesekkür ederim elimden geldiğince bişyler derlemeye çalıştım işte, ama tabiki eksikler vardır raporumu henüz vermedim düzeltmeler yapabilirim söylediğiniz eksikleri bana ulaştırmanız mümkün mü acaba?


  5. #5
    organic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    organic çevrimdışı Üyelik tarihi: 25.09.2007 Son online zamanı:

    Mesajları
    63
    Konuları
    10
    Eklentileri
    6
    Kredisi
    330
    Harcanan
    0
    Kalan
    330
    Alıntı batu55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tesekkür ederim elimden geldiğince bişyler derlemeye çalıştım işte, ama tabiki eksikler vardır raporumu henüz vermedim düzeltmeler yapabilirim söylediğiniz eksikleri bana ulaştırmanız mümkün mü acaba?

    Aslında bu dediklerimin hemen hepsini bu forumda arkadaşlar paylaşmış, burdaki kaynaklardan da yararlanabilirsin. Ama yine de elimizden geldiğince yardım ederiz sana.


  6. #6
    burcuu çevrimdışı Üyelik tarihi: 26.08.2008 Son online zamanı: 26.08.2008

    Mesajları
    1
    Konuları
    0
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5
    ben dosyayı açamıyorum!! yardım edermisiniz


  7. #7
    sssensei çevrimdışı Üyelik tarihi: 10.02.2007 Son online zamanı: 09.12.2010

    Mesajları
    2611
    Konuları
    54
    Eklentileri
    14
    Kredisi
    763
    Harcanan
    0
    Kalan
    763
    altın üye olmanız gerekir indirebilmeniz için


  8. #8
    igves çevrimdışı Üyelik tarihi: 16.09.2008 Son online zamanı: 18.05.2009

    Mesajları
    2
    Konuları
    0
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5
    slm ben bu foruma yeni üye oldum ayrıca yeni mezunum.catering sektöründe yeni çalışmaya başladım.... altın üye olmadığım için catering staj dosyasını indiremiyorum aceba o dosyayı mail adresime gönderebilirmisiniz.....


  9. #9
    Figen YÜCE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Figen YÜCE çevrimdışı Üyelik tarihi: 24.05.2007 Son online zamanı: 19.04.2021

    Mesajları
    1837
    Konuları
    292
    Eklentileri
    58
    Kredisi
    3076
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye
    Adrese teslim imkanı sunmuyoruz malesef Sizin gibi bizlerden mail adresine dosya isteyen üyelerimize istedikleri dosyaları gönderirsek altın üyelerimizin bir ayrıcalığı kalmaz öyle değil mi? Anlayış göstereceğinizi umuyorum. Forumda daha önce paylaşılmamış 5 adet dosyayı bizimle paylaşıp altın üye statüsüne geçtikten sonra sınırsız dosya indirebilirsiniz. Kolay gelsin

    Figen YÜCE
    T.C. Pamukkale Üniversitesi
    Öğretim Görevlisi

  10. #10
    igves çevrimdışı Üyelik tarihi: 16.09.2008 Son online zamanı: 18.05.2009

    Mesajları
    2
    Konuları
    0
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5
    tamam öğrenmiş oldum sorun değil....


Sayfa 1/2 12 SonSon

Benzer Konular

  1. catering staj raporu
    Hazır Yemekcilik - Catering forum içinde, yazan nurtens
    Yorum: 44
    Son Mesaj: 29.08.2019, 20:51
  2. catering staj
    Gıda Mühendisliği forum içinde, yazan Dilos
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 21.08.2016, 15:08
  3. Catering fizibilite raporu
    Yatırım projeleri forum içinde, yazan selim84
    Yorum: 7
    Son Mesaj: 16.10.2014, 22:20
  4. Edirne Yağ Sanayi Staj Raporu, Beer-Lambert Deney Raporu
    Ders Ödev ve Raporları, Staj Raporları forum içinde, yazan p_ozn
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 02.03.2012, 23:36

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    Sitemiz, 2006 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET EDEN EN BĞÜYÜK SEKTÖREL KÜTÜPHANEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed