2 sonuçtan 1 ile 2 arası
Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen gidaalanya

Konu: Et ve et ürünleri tanımlama talimatı

  1. #1
    gidaalanya çevrimdışı Üyelik tarihi: 28.02.2008 Son online zamanı:

    Mesajları
    31
    Konuları
    29
    Eklentileri
    11
    Kredisi
    555
    Harcanan
    42
    Kalan
    513

    Smile Et ve et ürünleri tanımlama talimatı

    1- HAMMADDE
    GRUBU
    1- ET VE ET ÜRÜNLERİ
    a. Kırmızı Et (Dana / Kuzu)
    b. Beyaz Et (Tavuk / Hindi)
    c. Sakatatlar
    2- ORJİNİ İthal ve/veya yerli. Temin edildiği tedarikçi Onaylı Tedarikçi Listesinde belirtilmiştir.
    3- SEVKİYAT ŞEKLİ
    ØTaze ürünlerde, Soğuk Zincir kırılmayacak şekilde, +5 0C ‘ye ayarlanmış soğutuculu araçla, ürün sıcaklığı max. +7 0C, Donuk ürünlerde -180C' ye ayarlanmış soğutuculu araçla, ürün sıcaklığı min. - 18 0C olmalı.
    ØSevkiyat aracında teslim edilecek ürünlerle birlikte, ürüne temas eden sakatat ya da gıda maddesi olmayan ürünler bulunmamalı,
    Araç içi temiz ve hijyenik koşullara uygun olmalı.



    Dosya türü : doc

    Şifre : www.forumfood.net
          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 8.9 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 89 Kez





    yusufmutlu bunu beğendi.

  2. #2
    gıdacıpınar çevrimdışı Üyelik tarihi: 26.08.2008 Son online zamanı: 03.08.2012

    Mesajları
    5
    Konuları
    1
    Eklentileri
    0
    Kredisi
    5
    Harcanan
    0
    Kalan
    5
    Alıntı gidaalanya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1- HAMMADDE
    GRUBU
    1- ET VE ET ÜRÜNLERİ
    a. Kırmızı Et (Dana / Kuzu)
    b. Beyaz Et (Tavuk / Hindi)
    c. Sakatatlar
    2- ORJİNİ İthal ve/veya yerli. Temin edildiği tedarikçi Onaylı Tedarikçi Listesinde belirtilmiştir.
    3- SEVKİYAT ŞEKLİ
    ØTaze ürünlerde, Soğuk Zincir kırılmayacak şekilde, +5 0C ‘ye ayarlanmış soğutuculu araçla, ürün sıcaklığı max. +7 0C, Donuk ürünlerde -180C' ye ayarlanmış soğutuculu araçla, ürün sıcaklığı min. - 18 0C olmalı.
    ØSevkiyat aracında teslim edilecek ürünlerle birlikte, ürüne temas eden sakatat ya da gıda maddesi olmayan ürünler bulunmamalı,
    Araç içi temiz ve hijyenik koşullara uygun olmalı.



    Dosya türü : doc

    Şifre : www.forumfood.net
    Gıda kodeksine göre sevkiyat esnasında beyaz et için söylüyorum araç sıcaklığı max +4C ,yine ürün sıcaklığı +4C yi geçmemelidir.7C yüksek ve standartlara uygun değildir


Benzer Konular

  1. Ham madde ürün tanımlama
    Hazır Yemekcilik - Catering forum içinde, yazan firuzcatering
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 13.06.2015, 15:33
  2. Problem Tanımlama ve Çözme Teknikleri
    DİĞER KONULAR forum içinde, yazan akkay_
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 14.10.2014, 21:14
  3. Su Ürünleri İşleme ve Değerlendirme Tesisi Denetimi Talimatı
    Su Ürünleri forum içinde, yazan prometheus
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 20.04.2014, 20:50
  4. Ürün Tanımlama Tablosu
    Örnek Sistem Dökümanları forum içinde, yazan IŞIL
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 03.12.2008, 10:35
  5. yağ tanımlama
    Diğer Sorunlar Üzerine Destek forum içinde, yazan hangout
    Yorum: 3
    Son Mesaj: 29.01.2008, 08:11

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    Sitemiz, 2006 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET EDEN EN BĞÜYÜK SEKTÖREL KÜTÜPHANEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed