1 sonuçtan 1 ile 1 arası
Ağaç Şeklinde Aç3Beğeni
  • 3 gönderen BLACKEAGLE-BJK

Konu: Turizm için pest, swot analizleri ve covid 19 revizyonlu risk analizi

  1. #1
    BLACKEAGLE-BJK çevrimdışı Üyelik tarihi: 12.05.2014 Son online zamanı: 10.08.2022

    Mesajları
    268
    Konuları
    47
    Eklentileri
    4
    Kredisi
    220
    Harcanan
    Onursal Üye
    Kalan
    Onursal Üye

    Standart Turizm için pest, swot analizleri ve covid 19 revizyonlu risk analizi


    : Turizm için pest, swot analizleri ve covid 19 revizyonlu risk analizi
    : Doc, Xls
    : .....

    Merhabalar ;
    Geçtiğimiz dönemlerde risk analizi ve fırsatlarla ilgili genel bir paylaşım yapmıştım.
    Bu defa Turizm için düzenlenmiş ve COVID 19 için revize edilmiş bir risk analizi paylaşmak istedim.
    PEST ve SWOT analizleri ile ilgili örnekleri de bonus olarak ekledim.
    Turizmde çalışan arkadaşlarımın umarım işine yarar.Özellikle pandemi süreci ile birlikte bir çoğumuz
    tesislerimizde Pandemi Sorumlusu olarak atandık.İşverenlerimiz yükünüz yetmez diyerek sırtımıza bir yük daha bindirdi farkındayım.
    Her zaman sizlere desteğe hazırım
    Hepinize kolaylıklar diliyorum,
    Sağlıkla kalın.

    Sevgiler...


    PEST ANALİZİ NEDİR ?
    PEST Analizi, stratejik planlama yaparken içinde yer aldığımız çevresel faktörleri irdelememize yarayan, bunların bizim üzerimizdeki etkilerinin neler olduğunu ve olacağını görmekte kullandığımız ve Politik, Ekonomik, Sosyal ve Teknolojik anlamda çevrenin ne olduğunu ve nereye gitmekte olduğunu gösteren bir analizdir.

    POLİTİK FAKTÖRLER

    • Hükümetin şekli ve siyasi istikrar.
    • Hukuk nasıl çalışıyor.
    • Bürokrasinin işleme şekli ve siyasi yolsuzluk durumu.
    • Basın özgürlüğü.
    • Yasama ve yönetmelikler.
    • Vergi politikaları ve oranları.
    • Çevre duyarlılığı.
    • Tüketici koruma eğilimi.


    PROSES RİSK ANALİZİ VE FIRSATLAR TABLOSU

    SATINALMA Tedarikçi ile yapılan sözleşme şartlarının çok iyi irdelenmesi uymayan maddelerin düzeltilmesi İş Kaybı,İtibar Kaybı, Para Kaybı
    SATINALMA Satınalmanın bütçeye uygun olarak alınmaması sonucu maliyetlerin artma riski Para Kaybı, İş Kaybı,Zaman Kaybı
    .
    .

          Dosya Şifresi : www.forumfood.net
      (Şifre alanına linki yazın. Link şifredir!)
      Dosya Boyutu : 44.0 KB (Kilobyte)
      İndirme Sayısı : 10 Kez







    Konu Sinan COSKUN tarafından (20.06.2021 Saat 00:37 ) değiştirilmiştir.
    "Gökyüzü KARTALındır!"

Benzer Konular

  1. iso 9001:2015 için risk analizi yada örnek dökümantasyonu?
    Örnek Sistem Dökümanları forum içinde, yazan nurdede1986
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 10.05.2016, 08:34
  2. Dondurulmus gida sektorunun PEST analizi
    Dondurulmuş Gıdalar forum içinde, yazan emre953
    Yorum: 1
    Son Mesaj: 22.05.2014, 00:10
  3. Swot Analizi
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan Oğuz Pelikli
    Yorum: 33
    Son Mesaj: 29.04.2012, 18:55
  4. Swot Analizi
    Süt ve Süt Ürünleri forum içinde, yazan osmangokce
    Yorum: 0
    Son Mesaj: 05.12.2011, 16:48
  5. swot analizi
    ISO 22000 (HACCP) forum içinde, yazan ilkertunca
    Yorum: 2
    Son Mesaj: 26.04.2010, 10:34

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


HAKKIMIZDA

    Sitemiz, 2006 YILINDA FORUMFOOD.NET İSMİ İLE YOLA ÇIKMIŞ, BUGÜN 150 000 İN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI İLE SEKTÖRE HİZMET EDEN EN BĞÜYÜK SEKTÖREL KÜTÜPHANEDİR.

TAKİP EDİN

Twitter Facebook youtube Flickr RSS Feed